Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών 2008

  • Στην έκθεση οπτικών 2008 κατασκευή περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 ανακαίνιση περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 διακόσμηση περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 σχεδιασμός περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 σχεδιασμός ανακαίνισης περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 σχεδιασμός κατασκευής περιπτέρου από την Innovo
  • Στην έκθεση οπτικών 2008 σχεδιασμός διακόσμησης περιπτέρου από την Innovo

Κατασκευή περιπτέρου στην έκθεση οπτικών 2008

Το μινιμαλιστικό περίπτερο της Innovo Constructions 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι νέες τάσεις της μόδας στον κλάδο των οπτικών καταστημάτων καθιστά αναγκαία την ενημέρωση του επιχειρηματία για τις κινήσεις της σύγχρονης αγοράς. Η έκθεση οπτικών Helmo που διοργανώθηκε στη Helexpo γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αυξημένη επισκεψιμότητα από τους ενδιαφερόμενους του κλάδου. Η Innovo Constructions σε συνεργασία με την Diafania S.A. συμμετείχαν με ένα επικοινωνιακό περίπτερο ενημερώνοντας επισκέπτες και φοιτητές με αμεσότητα και μεράκι.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός δημιουργεί μια ανάλαφρη και φιλόξενη αίσθηση. Έτσι το μικρό εμβαδό του χώρου δεν αποτελεί εμπόδιο στην σύναψη σχέσεων και στις εποικοδομητικές συζητήσεις. Ο επισκέπτης πατώντας το δάπεδο του περιπτέρου νιώθει σα να «μπαίνει μέσα σε μια αγκαλιά» όπου τον προστατεύει από τον αυξημένο ανταγωνισμό και μπορεί να του παρέχει όλα τα εφόδια και τις πληροφορίες για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής του, τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά και εμπορικά. Διότι η σημασία της αναβάθμισης ενός επαγγελματικού χώρου είναι ανυπολόγιστη καθώς συντελεί στη μοναδική του ταυτότητα καθορίζοντας τον αντίκτυπό του στην αγορά.

Στην διακόσμηση του περιπτέρου επικρατεί το λευκό χρώμα καθώς κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος μέσα σε μια εκλεπτυσμένη νότα. Η εφαρμογή της γυαλιστερής ελαστικής μεμβράνης στην οροφή εισάγει το νέο υλικό στην κατασκευή του οπτικού καταστήματος ενώ συγχρόνως χαρίζει ύψος στο περίπτερο. Το περιβάλλον είναι φιλόξενο και άνετο ενώ παράλληλα ενισχύεται η επικοινωνία με τον πελάτη διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των προσωπικών σχέσεων. Η γαλήνια και φωτεινή αίσθηση της ατμόσφαιρας αποτελεί το ιδανικό απάγκιο μέσα στην κοσμοσυρροή των διαδρόμων της έκθεσης.

Παράλληλα η λευκή βάση αποτελεί το ιδανικό φόντο για την δημιουργία αντιθέσεων με σχήματα, εικόνες και λεκτικά μηνύματα. Η Innovo Constructions γνωρίζοντας και εφαρμόζοντας σε όλες τις μελέτες και κατασκευές της τεχνικές merchandising, δεν θα ήταν δυνατό να μην μεταδίδει αυτό το μήνυμα μέσω των συνθέσεων και τις διάταξης του εξοπλισμού του δικούς της περιπτέρου. Γιατί είναι γεγονός πως το περίπτερο αποτελεί την εικόνα της εταιρείας προβάλλοντας τις αξίες και την δυναμική της.