Κατασκευή παιδότοπου στον Πειραιά

  • Κατασκευή παιδότοπου στον Πειραιά από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση παιδότοπου στον Πειραιά από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση παιδότοπου στον Πειραιά από την Constructions

Κατασκευή παιδότοπου στον Πειραιά

Ο παιδότοπος «Pupo» υπόσχεται πολύ παιχνίδι και διασκέδαση! 

Η διασκέδαση και το παιχνίδι των παιδιών δεν σταματάει ποτέ! Είναι γεγονός πως τα διαφορετικά και ποικίλα ερεθίσματα που λαμβάνουν καθημερινά τα παιδιά από τον περίγυρό τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους. Θεωρώντας ότι το παιχνίδι εκτός από διασκέδαση και ψυχαγωγία, είναι το πλέον κατάλληλο μέσο μάθησης και εκπαίδευσης, ο επιχειρηματίας στον Πειραιά σε συνεργασία με την Innovo Constructions δημιούργησαν ένα πρωτότυπο περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν ελεύθερα, ξέγνοιαστα και με ασφάλεια.

Ο νέος και σύγχρονος παιδότοπος αποτελείται από ένα άνετο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, χώρο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για τους μικρούς του φίλους και περιοχή καφέ και ανάπαυσης για τους γονείς και συνοδούς. Ξεκινώντας την μελέτη για την κατασκευή του παιδότοπου ορίστηκε η θέση της παιχνιδοκατασκευής. Λόγω του μεγάλη της όγκου και της τεράστιας έκτασης που καταλαμβάνει σε δύο ορόφους διενεργήθηκε ξεχωριστή εξατομικευμένη μελέτη για την ομαλή και ισορροπημένη της ένταξη στην γεωμετρικότητα του ακινήτου.

Όλοι οι χώροι και οι εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένοι και διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η εξαρχής εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, η αναβάθμιση των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού και η τροποποίηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με την νέα διαρρύθμιση του ακινήτου εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Συγχρόνως η πρόβλεψη αναμονών επιτρέπει την ευέλικτη τροποποίηση και ανανέωση του χώρου στο μέλλον, χωρίς μεγάλα έξοδα και σπατάλη χρόνου.

Η εφαρμογή της μελέτης φωτισμού κατά την ανακαίνιση του παιδότοπου διαμορφώνει την φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα δημιουργώντας συνθήκες άνεσης και ευεξίας. Στην περιοχή που βρίσκονται τα τραπεζοκαθίσματα των ενηλίκων ο φωτισμός είναι πιο ατμοσφαιρικός διευκολύνοντας την χαλάρωση του ατόμου. Στις περιοχές του παιχνιδιού τα έντονα χρώματα και ο άπλετος φωτισμός χαρίζουν ζωτικότητα και θετική ενέργεια στο περιβάλλον.

Ο στόχος για έναν παιδότοπο ανταγωνιστικό που θα προσφέρει πολύ παιχνίδι και ευχαρίστηση στα παιδιά με παράλληλη σωματική άσκηση και εκτόνωση, κοινωνικοποίηση και αλληλοεπίδραση είναι πλέον πραγματικότητα. Η άνεση και ψυχαγωγία είναι προνόμιο των μεγάλων αλλά και των μικρών επισκεπτών!