Κατασκευή παιδότοπου στο Καματερό 

  • Κατασκευή παιδότοπου στο Καματερό  από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση παιδότοπου στο Καματερό  από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός παιδότοπου στο Καματερό  από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός παιδότοπου στο Καματερό  από την Constructions
  • Ανακαίνιση παιδότοπου στο Καματερό  από την Constructions

Κατασκευή παιδότοπου στο Καματερό 

Η παιχνιδοκατασκευή του παιδότοπου στο Καματερό που κλέβει τις εντυπώσεις 

Ο εκσυγχρονισμένος και αναβαθμισμένος παιδότοπος στο Καματερό υπόσχεται αξέχαστες στιγμές γεμάτες μαγεία και διασκέδαση! Φουσκωτά παιχνίδια, τσουλήθρες, πύργοι βγαλμένοι μέσα από τα παραμύθια διασφαλίζουν την ευχάριστη παραμονή των παιδιών, ενώ οι συνοδοί ή οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο με δυνατότητα παρακολούθησης των παιδιών από όποιο σημείο κι αν κάθονται.

Πώς όμως ο επιχειρηματίας έφτασε σε αυτό το εξαίσιο και ελκυστικό αποτέλεσμα; Γνωρίζοντας την Innovo Constructions βρήκε τον ιδανικό συνεργάτη. Το εργατικό δυναμικό με την πείρα και την τεχνική κατάρτιση αφουγκράστηκε το όραμα του επιχειρηματία και το συνδύασε με τις αυξημένες ανάγκες των παιδιών για ένα λειτουργικό και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια όλων των φιλοξενούμενων, η εταιρεία δημιούργησε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας, ιδανικό και για την οργάνωση συναντήσεων ή πάρτι.

Η ανακαίνιση του παιδότοπου ξεκίνησε από την νέα εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο διαμόρφωσης και διαρρύθμισης του ακινήτου. Η μερική ή ολική αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης – ψύξης και αερισμού και η τροποποίηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων δημιουργεί συνθήκες άνεσης για μικρούς και μεγάλους, επισκέπτες και εργαζόμενους. Έτσι εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, χωρίς να έχουν τα παιδιά πρόσβαση σε παροχές και πριζοδιακόπτες.

Ολοκληρώνοντας την κατασκευή του παιδότοπου δόθηκε το σήμα εκκίνησης εγκατάστασης της τεράστιας παιχνιδοκατασκευής. Ο σχεδιασμός της αποτέλεσε μια ξεχωριστή μελέτη ώστε ο όγκος, οι λειτουργίες και ο τρόπος στήριξής της να ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις και την διακόσμηση του χώρου. Λόγω του μεγάλου ελεύθερου ύψους του ακινήτου η παιχνιδοκατασκευή εκτείνεται σε δύο ορόφους, δίνοντας άπλετη έκταση στα παιδιά για να κινηθούν και να εκτονωθούν.

Ο σχεδιασμός και η κατανομή των χώρων επιτρέπει στους ανήλικους να χαίρονται το παιχνίδι και στους γονείς και συνοδούς να απολαμβάνουν με άνεση το ρόφημα ή το αναψυκτικό τους. Έτσι μικροί και μεγάλοι μένουν ευχαριστημένοι και φεύγοντας έχουν ένα χαμόγελο χαράς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.