Κατασκευή παιδότοπου στο Ίλιον

  • Κατασκευή παιδότοπου στο Ίλιον από την Constructions
  • Ανακαίνιση παιδότοπου στο Ίλιον από την Constructions
  • Μελέτη παιδότοπου στο Ίλιον από την Constructions
  • Σχεδιασμός παιδότοπου στο Ίλιον από την Constructions
  • Εξοπλισμός παιδότοπου στο Ίλιον από την Constructions

Κατασκευή παιδότοπου στο Ίλιον 

Ο πολύχρωμος παιδότοπος στο Ίλιον 

Τι είναι ένας παιδότοπος; Πρόκειται για έναν χώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας που προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά και χαλάρωση στους μεγάλους. Εφόσον απευθύνεται σε παιδιά είναι αυτονόητο πως η αισθητική, η λειτουργικότητα και τα μέτρα ασφαλείας και αποφυγής ατυχημάτων πρέπει να είναι λεπτομερώς μελετημένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Ο επιχειρηματίας στο Ίλιον οραματιζόμενος έναν σύγχρονο χώρο με ποικίλες δραστηριότητες για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, συνεργάστηκε με την Innovo Constructions για την κατασκευή του παιδότοπού του. Η εταιρεία δεσμευόμενη απέναντι στο κοινό να προσφέρει ότι καλύτερο για όλη την οικογένεια, με μεράκι και φαντασία δημιούργησε μια πρωτότυπη επιχείρηση γεμάτη χρώμα και χώρους παιχνιδιού και διασκέδασης.

Η δημιουργική ομάδα ξεκινώντας τον σχεδιασμό του παιδότοπου αρχικά εστίασε στην σωστή διαρρύθμιση και λειτουργική οργάνωση ώστε η ροή της κίνησης των παιδιών να διευκολύνεται. Ειδική μέριμνα έδειξε στην τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων κοντά σε κάθε χώρο παιχνιδιού προκειμένου ο γονιός – συνοδός αν θέλει να μπορεί να βρίσκεται κοντά στο παιδί του και να έχει την πλήρη εποπτεία.

Σχετικά με την διακόσμηση του παιδότοπου, το ποπ ύφος παραλληλίζει την τόλμη της ανάμειξης έντονων χρωμάτων με την ζωντάνια και την αστείρευτη ενέργεια των παιδιών. Η παιχνιδιάρικη διάθεση μεταδίδεται από τις χρωματιστές επιφάνειες στην ψυχή των ατόμων που επισκέπτονται και φιλοξενούνται στον χώρο.

Για τον εξοπλισμό του παιδότοπου έγινε εξατομικευμένος σχεδιασμός των παιχνιδιών ώστε να εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες του χώρου. Η υψηλή ποιότητα των υλικών και η κατασκευή τους σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές εξασφαλίζει την ασφάλεια των παιδιών και τον εφησυχασμό του γονέα.

Στον παιδότοπο στο Ίλιον το φιλόξενο και χαρούμενο περιβάλλον εξιτάρει τις αισθήσεις ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα μουντά χρώματα της πόλης. Ο χώρος δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να περάσει ευχάριστα κάποιες ώρες μαζί στον ίδιο χώρο με τον καθένα να ψυχαγωγείται ξεχωριστά ανάλογα με την ηλικία του και τα ενδιαφέροντά του.