Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος στα Βριλήσσια

  • Κατασκευή οπτικών Βριλήσσια
  • Ανακαίνιση οπτικών Βριλήσσια
  • Διακόσμηση οπτικών Βριλήσσια
  • Σχεδιασμός οπτικών Βριλήσσια
  • Μελέτη οπτικών Βριλήσσια
  • Μελέτη ανακαίνισης οπτικών Βριλήσσια
  • Μελέτη κατασκευής οπτικών Βριλήσσια
  • Ανακαίνιση κατασκευή οπτικών Βριλήσσια
  • Ανακαίνιση διακόσμηση οπτικών Βριλήσσια

Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος στα Βριλήσσια

Ένα οπτικό κατάστημα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πρωτότυπο, μοναδικό, αξέχαστο. Το οπτικό κατάστημα στα Βριλήσσια εντυπωσιάζει με την αισθητική και τον εξατομικευμένο εξοπλισμό του. Εξιτάρει το ενδιαφέρον με τους μοναδικούς του χρωματισμούς και με το «ζωντανό» του περιβάλλον. 

Η Innovo Constructions έπειτα από διερεύνηση των προτιμήσεων, των στόχων και των αναγκών του οπτικού προχώρησε στην ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος με μεράκι και φαντασία. Η ολοκληρωμένη αντικατάσταση των επίπλων, του εξοπλισμού και των στοιχείων διακόσμησης έδωσε νέο ύφος στον χώρο που σε τίποτα δεν θύμιζε το παλιό, ξεπερασμένο και με φθορές κατάστημα. 

Η ανακαίνιση του ακινήτου ξεκίνησε από την αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών – μηχανολογικών συστημάτων και των εγκαταστάσεων θέρμανσης – ψύξης – αερισμού. Έτσι διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα και η αντοχή στον χρόνο αποφεύγοντας οποιαδήποτε βλάβη λόγω παλαίωσης ή φθοράς. Παράλληλα εξασφαλίζεται η ευελιξία των συστημάτων και η ύπαρξη αναμονών για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών. 

Στη συνέχεια δόθηκε προσοχή στην παλιά διαρρύθμιση και διάταξη των χώρων που δεν συμβάδιζε με τις σύγχρονες ανάγκες. Έτσι έγιναν ριζικές τροποποιήσεις και διαχωρισμοί προκειμένου να επιτευχθεί η εργονομική ανανέωση του καταστήματος. Το κοινό διατηρεί οπτική επαφή με τον εκτεταμένο χώρο πώλησης αλλά και δυο επιμέρους χώρους, της οπτομετρίας και του χώρου ανάπαυσης.  

Η λειτουργικότητα του χώρου όμως συνοδεύεται από τον εργονομικό και εμπνευσμένο σχεδιασμό του εξοπλισμού. Η κατασκευή των επίπλων αναδεικνύει την κομψότητα του οπτικού καταστήματος και την λεπτομερή μελέτη του. Το σκούρο δάπεδο δημιουργεί μια ισορροπημένη αντίθεση με τις λευκές και κόκκινες επιφάνειες. Ο μελετημένος φωτισμός αναδεικνύει τα προϊόντα και την αξία τους. Παράλληλα δημιουργεί την ζεστή, φιλόξενη και ελκυστική ατμόσφαιρα. 

Η κατασκευή του οπτικού καταστήματος στα Βριλήσσια κάνει θετική εντύπωση στα μάτια του καταναλωτικού κοινού διατηρώντας το ανεξίτηλο στη μνήμη του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο νέος χώρος είναι πλήρως εκσυγχρονισμένος και συμβάλει στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες αποσκοπώντας στην αύξηση των πωλήσεων και στην μελλοντική επιτυχία της επιχείρησης. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]