Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος "Οφθαλμός"

  • Κατασκευή Οπτικού "Οφθαλμός"
  • Ανακαίνιση Καταστήματος "Οφθαλμός"

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ «ΟΦΘΑΛΜΟΣ»

Τα γυαλιά φέρουν ομορφιά σε κάθε πρόσωπο αναδεικνύοντας στοιχεία της προσωπικότητα του ατόμου για το γούστο και το στιλ που του αρέσει. Έτσι κι ο χώρος που φιλοξενούνται πρέπει να είναι ελκυστικός και «όμορφος», εκφράζοντας τις αντιλήψεις και τον χαρακτήρα του οπτικού και στοχεύοντας σε ισχυρούς πελατειακούς δεσμούς με το καταναλωτικό κοινό.

Η μελέτη ενός οπτικού καταστήματος της αλυσίδας «Οφθαλμός» ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τον πελάτη, οπτική και λεκτική, ώστε το κάθε άτομο να νιώθει μοναδικό και ικανοποιημένο. Η παρουσίαση της τελικής πρότασης έγινε με δισδιάστατα σχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις για την πληρέστερη αντίληψη της ιδέας από τον οπτικό.

Κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης του χώρου  αποτελεί το κόκκινο χρώμα και οι έντονες αντιθέσεις του με τις λευκές και μαύρες επιφάνειες. Το πάθος και η ζωτικότητα του χώρου περνάνε στην ψυχολογία του πελάτη προκαλώντας του θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Η μοντέρνα διακόσμηση δημιουργεί μια ατμόσφαιρα οικεία και προσιτή, γεμάτη ζωντάνια και ζεστασιά. Ο χρωματικός συνδυασμός και η υψηλή ποιότητα των υλικών και του εξοπλισμού του χώρου οδηγεί στο μοναδικό ελκυστικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει τα βλέμματα και χαράζεται στην μνήμη του κοινού.

Κατά την κατασκευή του οπτικού καταστήματος ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στην εφαρμογή της μελέτης φωτισμού και στην επιλογή των φωτιστικών σωμάτων. Τα μεγάλα κόκκινα κυλινδρικά φωτιστικά της οροφής έρχονται σε αντίθεση με τα διακριτικά κρεμαστά φωτιστικά που αναδεικνύουν τις επιτραπέζιες βιτρίνες, τα προβολάκια, τα σποτ και τους κρυφούς φωτισμούς που τονίζουν επιμέρους βιτρίνες του χώρου. Έτσι δημιουργείται ένα αρμονικό και φιλόξενο περιβάλλον, άνετο και ευχάριστο.

Η πρωτοποριακή και μοντέρνα ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος «Οφθαλμός» ολοκληρώθηκε υιοθετώντας τις αξίες και τα ιδανικά της σύγχρονης εποχής και των νέων τάσεων για διαφορετικότητα και μοναδικότητα. Έτσι ο χώρος του καταστήματος γίνεται πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του οπτικού συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην προώθηση της επιχείρησής του.

Δείτε περισσότερα Οπτικά