Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος στο Μαρούσι

  • Ανακαίνιση οπτικού καταστήματος Μαρούσι
  • Κατασκευή οπτικού καταστήματος Μαρούσι
  • Σχεδιασμός οπτικού καταστήματος Μαρούσι
  • Διακόσμηση οπτικού καταστήματος Μαρούσι
  • Μελέτη ανακαίνισης καταστήματος Μαρούσι
  • Μελέτη κατασκευής καταστήματος Μαρούσι
  • Ανακαίνιση κατασκευή καταστήματος Μαρούσι

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Στη σύγχρονη εποχή όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται ραγδαία γίνεται επιτακτική η ανάγκη του οπτικού να λάβει δραστικά μέτρα και να αναβαθμίσει τον χώρο του. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και κατασκευή του οπτικού καταστήματος στο Μαρούσι απαντάει στις υψηλές απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Η μοναδική του ταυτότητα μένει ανεξίτηλη στο μυαλό του πελάτη και συμβάλει στην εξατομίκευση των υπηρεσιών προσαρμοσμένων στην μοναδική προσωπικότητα του καθενός.

Η Innovo Constructions ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και των εξελίξεων, ολοκλήρωσε την μελέτη και την κατασκευή του οπτικού καταστήματος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον καθορισμό της ταυτότητας και στον επικοινωνιακό χαρακτήρα, τόσο του εσωτερικού χώρου όσο και της πρόσοψης. Η άριστη διαρρύθμιση, ο εξατομικευμένος σχεδιασμός των επίπλων, ο μελετημένος φωτισμός, η υπακοή των συνθέσεων στην κεντρική ιδέα και η εφαρμογή τεχνικών merchandising εξασφάλισαν το ιδιαίτερο ύφος που αναζητούσε ο οπτικός.

Ποιο όμως είναι το στοιχείο που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος όλων των συνθέσεων στον χώρο; Η γραμμή, και μάλιστα η οριζόντια γραμμή, αγκαλιάζει τις επιφάνειες δημιουργώντας το αίσθημα της ενότητας και της συνοχής. Σα να «αγκαλιάζει» τον πελάτη όση ώρα παρευρίσκεται στο κατάστημα ενώ παράλληλα δημιουργεί κατευθυντήριες γραμμές για καίρια σημεία του χώρου. Παράλληλα, η χρήση του τυρκουάζ στην διακόσμηση δημιουργεί θετική ενέργεια και «ζωντανή» αντίθεση με τα ουδέτερα χρώματα του γκρι και του λευκού. Έτσι η ατμόσφαιρα γίνεται γαλήνια, φιλική αλλά και δυναμική.

Η ανάδειξη του νέου ύφους ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της μελέτης φωτισμού. Λόγω των διαφορετικών υψών του χώρου πώλησης, η δημιουργική ομάδα μερίμνησε ιδιαιτέρως για την ομοιόμορφη κατανομή του γενικού φωτισμού ώστε να εξασφαλίζονται συνθήκες άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα εξασφαλίζεται ο ειδικός φωτισμός των θέσεων προβολής των γυαλιών και της βιτρίνας για επικοινωνιακούς λόγους.

Η ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος στο Μαρούσι ολοκληρώθηκε εφαρμόζοντας σύγχρονες εμπορικές μεθόδους στον χώρο των οπτικών. Η υψηλή αισθητική και η λειτουργικότητα συνδυάζονται με αρμονικό τρόπο δημιουργώντας έναν χώρο μοναδικό που να εκφράζει τον επιχειρηματία και να ευχαριστεί τον πελάτη.