Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος Κστην Αράχωβα

  • Κατασκευή Καταστήματος Αράχωβα
  • Ανακαίνιση Καταστήματος Αράχωβα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ  

Η ραγδαία αύξηση του ανταγωνισμού στον κλάδο των οπτικών καταστημάτων στην Ελλάδα καθιστά αναγκαίο τον εκσυγχρονισμό μιας επιχείρησης, τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά. Έτσι το περιβάλλον γίνεται φιλόξενο και άνετο ενώ παράλληλα ενισχύεται η επικοινωνία με τον πελάτη και διασφαλίζεται η ανάπτυξη των προσωπικών σχέσεων.  

Η ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος στην Αράχωβα έγινε σε συνεργασία με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, διακόσμηση και κατασκευή οπτικού καταστήματος. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός προσαρμόστηκε στην παραδοσιακή αισθητική της τοποθεσίας προκείμενου να επιτευχθεί η ισορροπημένη ένταξη του νέου χώρου στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα όμως οι ιδιαιτερότητες της διακόσμησής του κάνουν το νέο κατάστημα να ξεχωρίζει προσελκύοντας το αγοραστικό κοινό. 

Η αναβαθμισμένη και εκλεπτυσμένη ταυτότητα αντανακλάται στην βιτρίνα του καταστήματος. Η ελκυστική πρόσοψη δείχνει τον λεπτομερή και εμπνευσμένο σχεδιασμό του χώρου. Η καλαισθησία των προϊόντων αντανακλάται στην υψηλή αισθητική των επίπλων που τα προβάλουν. Η βιτρίνα με τις πολυεπίπεδες προθήκες λειτουργεί ως ένα καλοστημένο σκηνικό με φόντο τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.  

Στον εσωτερικό χώρο η ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου δημιουργούν ένα ήρεμο και οικείο περιβάλλον, ιδανικό για την φιλοξενία των πελατών για αρκετό χρονικό διάστημα. Η εγκατάσταση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού υψηλής ακρίβειας εμπνέει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας για τον οπτικό και το κατάστημά του. Έτσι το κοινό ικανοποιείται σωματικά και ψυχολογικά, καθιστώντας μοναδική εμπειρία την επιλογή του προϊόντος ή των γυαλιών που επιθυμεί. 

Βέβαια η ανάδειξη της διακόσμησης, των επίπλων, των διαφημίσεων και των προϊόντων επιτυγχάνεται μόνο με τον κατάλληλο φωτισμό. Ο ιδανικός φωτισμός είναι επωφελής δημιουργώντας συνθήκες οπτικής άνεσης ενώ παράλληλα γίνεται στοχευμένη προβολή ιδιαίτερων σημείων του χώρου. Ο κρυφός φωτισμός δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα και τα κρεμαστά κόκκινα «καπέλα» χαρίζουν χρώμα και ζωντάνια.  

Το εντυπωσιακό και λειτουργικό κατάστημα με εμπορικό χαρακτήρα είναι ευέλικτο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επιχειρηματία αλλά και του απαιτητικού καταναλωτικού κοινού του. Η σύγχρονή του εικόνα του οπτικού καταστήματος στην Αράχωβα σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα του οπτικού καθιστούν τον χώρο πόλο έλξης καταναλωτών πέραν του τοπικού πληθυσμού.

Δείτε περισσότερα Οπτικά