Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος - Αμουριανός

  • Κατασκευή - Αμουριανός
  • Ανακαίνιση Οπτικού - Αμουριανός
  • Σχεδιασμός Οπτικού - Αμουριανός
  • Διακόσμηση Οπτικού - Αμουριανός

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ – ΑΜΟΥΡΙΑΝΟΣ

Η διακόσμηση των οπτικών καταστημάτων, την σημερινή εποχή, δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Οι ανάγκες και η αισθητική αντίληψη του επιχειρηματία και των μελετητών καθορίζουν το τελικό ύφος του χώρου. Η ταυτότητα του νέου καταστήματος είναι μοναδική όπως μοναδική είναι και η προσωπικότητα του κάθε οπτικού.

Η πρώτη γνωριμία του οπτικού με την Innovo Constructions στον χώρο του ακινήτου έθεσε τις βάσεις στις οποίες θα προσαρμόζονταν η τελική πρόταση. Οι μελετητές έχοντας καταγράψει τις ανάγκες του οπτικού και τα δεδομένα του χώρου προχωρήσανε στην σύσταση της ιδέας εφαρμογής για μια ρεαλιστική και επιτυχημένη λύση. Η παρουσίαση της μελέτης έγινε με δισδιάστατα σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες για την πληρέστερη αντίληψη της πρότασης.

Το αναβαθμισμένο οπτικό κατάστημα πλέον αναδεικνύει τα προϊόντα του διευκολύνοντας την ψυχολογική και σωματική υπόσταση του καταναλωτή. Το νέο ύφος ξεχωρίζει με την διαφορετικότητά του μέσα στον αυξημένο ανταγωνισμό. Λειτουργικότητα, ελκυστικότητα και εμπορικότητα δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για την ανάδειξη των κοσμημάτων του προσώπου.

Ιδιαίτερα στοιχεία της ταυτότητας αποτελούν ο έντονος χρωματισμός με πράσινες – λαχανί αποχρώσεις και η έλλειψη των ορθών γωνιών στις ενώσεις των επίπλων και των διακοσμητικών στοιχείων. Το λαχανί είναι το χρώμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας δίνοντας φως και ζωντάνια στην ατμόσφαιρα. Οι αποχρώσεις του αποδίδονται είτε με χρωματισμένες επιφάνειες επίπλων είτε με έγχρωμους κρυφούς φωτισμούς περιμετρικά του χώρου. Η χρήση του osb με τις γήινες αποχρώσεις του δίνουν ένα πιο φυσικό και οικείο στον άνθρωπο αποτέλεσμα. Οι οξείες και αμβλείες γωνίες στην ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος δημιουργούν τις απαιτούμενες εντάσεις ώστε το μάτι του περαστικού να προσελκύεται εξιτάροντας το ενδιαφέρον.

Η μελέτη και κατασκευή του οπτικού καταστήματος του Κυρίου Αμουριανού αποτελείται από πρωτότυπα στοιχεία και εξατομικευμένες συνθέσεις που με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργούν ένα ευχάριστο και πειστικό για αγορές περιβάλλον. H Innovo Constructions με μεράκι και φαντασία και δίνοντας αξία στην επένδυση του οπτικού, δημιούργησε έναν φιλόξενο χώρο αντάξιο των προσδοκιών.

Δείτε περισσότερα Οπτικά