Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος στο Αιγάλεω

  • Κατασκευή Οπτικού Αιγάλεω
  • Ανακαίνιση Οπτικού Αιγάλεω
  • Διακόσμηση Οπτικού Αιγάλεω
  • Σχεδιασμός Οπτικού Αιγάλεω
  • Μελέτη Οπτικού Αιγάλεω
  • Μελέτη ανακαίνισης Οπτικού Αιγάλεω
  • Μελέτη κατασκευής Οπτικού Αιγάλεω

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Πώς πρέπει να κατασκευάζεται ένα οπτικό κατάστημα όταν βρίσκεται εντός ενός εμπορικού κέντρου; Απάντηση σε αυτό ερώτημα αποτελεί η κατασκευή του οπτικού καταστήματος στο River West στο Αιγάλεω από την Innovo Constructions. H εξειδίκευση και η τεχνική κατάρτιση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας αποτελεί την εγγύηση για το άψογο αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που ανατέθηκε στους μελετητές η μελέτη και η κατασκευή, ύψιστη ανάγκη αποτέλεσε η γνώση των κανόνων που διέπουν το εμπορικό κέντρο. Οι σημάνσεις του καταστήματος και ο φωτισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις των κανόνων. Έτσι οι επιγραφές έξω από τα όρια του καταστήματος απαγορεύτηκαν και ορίστηκε η μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να έχει η βιτρίνα και συνεπώς όλο το κατάστημα. Άλλα συστήματα που προσαρμόστηκαν στις προδιαγραφές του εμπορικού κέντρου και η δημιουργική ομάδα καλέστηκε να προσαρμόσει στο νέο ύφος του χώρου είναι τα μέτρα ασφαλείας, ο αερισμός, η ψύξη και η θέρμανση.

Κατά το σχεδιασμό της βιτρίνας, λόγω των παραπάνω περιορισμών, ενισχύθηκε ο επικοινωνιακός χαρακτήρας της με τις μεγάλες γυάλινες τζαμαρίες που διευκολύνουν την ορατότητα σε όλα τα σημεία του πωλητηρίου. Επίσης τα ελκυστικά και πρωτότυπα έπιπλα, τα καλαίσθητα διακοσμητικά στοιχεία και οι διαφημιστικές αφίσες προκαλούν το ενδιαφέρον του καταναλωτή προκαλώντας τον να συνεχίσει την βόλτα του περνώντας μέσα από το κατάστημα.

Όμως η καινοτομία του καταστήματος βρίσκεται στην οροφή. Αναμεμειγμένες οπτικές ίνες λαμπυρίζουν αιωρούμενες μέσα στο χαμηλότερη κυκλική βαθμίδα. Το γαλάζιο χαρίζει την σοβαρότητα και την κομψότητα που απαιτεί ένα εμπορικός χώρος υψηλής αισθητικής. Σε χρωματική αντίθεση βρίσκεται η διακόσμηση του υπόλοιπου καταστήματος καθώς οι γήινες αποχρώσεις δίνουν «ζεστασιά» και οικειότητα στο περιβάλλον. Η οργάνωση και η τάξη κυριαρχούν προκειμένου ο πελάτης να νιώθει άνετα και χαλαρά για να κάνει τις αγορές του.

Η ελκυστικότητα εξασφαλίζεται με την υψηλή αισθητική, τις εργονομικές λύσεις και την εφαρμογή τεχνικών merchandising κατά τον σχεδιασμό. Η αύξηση της πελατείας και η επιχειρηματική επιτυχία βασίζεται στην μελέτη για την ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος και στην άψογη εκτέλεσή της.

Δείτε περισσότερα Οπτικά