Κατασκευή Οπτικού Καταστήματος στην Αγ.Παρασκευή

  • Κατασκευή οπτικών Αγία Παρασκευή
  • Ανακαίνιση οπτικών Αγία Παρασκευή

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ)  

Η αποσύνδεση των οπτικών καταστημάτων από την παραδοσιακή εκτέλεση μιας συνταγής για γυαλιά οράσεως και η ανάδειξη νέων παροχών με την παράλληλη προβολή προϊόντων μεγάλων οίκων έχει οδηγήσει στην κατασκευή οπτικών καταστημάτων καλαίσθητων και εκσυγχρονισμένων. Η υψηλή αισθητική των γυαλιών ηλίου και οράσεως αναζητάει την φιλοξενία σε έναν ανάλογο χώρο προβολής, όπου ο πελάτης θα είναι άνετος και θα νιώθει μοναδικός. 

Ο οπτικός στην Αγία Παρασκευή αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες του ανάγκες αναζήτησε και βρήκε στην ομάδα της Innovo Constructions τον κατάλληλο συνεργάτη για την μελέτη και κατασκευή του οπτικού καταστήματος που οραματιζόταν. Ο λιτός σχεδιασμός αποκτάει δυναμικότητα με το πρωτότυπο έπιπλο της βιτρίνας και τις πράσινες αποχρώσεις στην διακόσμηση. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και ευχάριστη προκαλώντας μόνο θετικές σκέψεις στον πελάτη. 

Κατά την ανακαίνιση του οπτικού καταστήματος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην λειτουργικότητα και στην εργονομία του εξοπλισμού ώστε υπάρχει πάντα οργάνωση και κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Για τον σκοπό αυτό θεωρήθηκε σκόπιμο η εγκατάσταση σύγχρονων, ποιοτικών και ανθεκτικών συρταριέρων κάτω από της επίτοιχες προθήκες των γυαλιών. Έτσι η ανεύρεση των προϊόντων γίνεται γρήγορα και μεθοδικά και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι άμεση και αποτελεσματική. 

Η αισθητική του χώρου μεταδίδει στον πελάτη το μήνυμα ότι ο οπτικός νοιάζεται για τον χώρο του, άρα θα νοιαστεί και για αυτόν. Η επιλογή της τοποθέτησης μιας στάσης ξεκούρασης κεντρικά του καταστήματος δείχνει την ευγενική διάθεση του οπτικού να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στον πελάτη για όσο χρόνο χρειάζεται αρκεί να μένει ευχαριστημένος. Η διακριτική και ομαλή ένταξη του πάγκου – ταμείου μέσα στον διακόσμηση επιτρέπει στο κοινό να χάνεται στην μαγεία του χώρου και των μοναδικών δημιουργιών που φιλοξενεί ξεχνώντας προς στιγμήν το κόστος αγοράς των προϊόντων. 

Η διακόσμηση και η κατασκευή του φαρμακείου στοχεύει στην διευκόλυνση του επιχειρηματία και στην ικανοποίηση του πελάτη. Η όρεξη για δημιουργία και η τεχνική κατάρτιση του δυναμικού της Innovo Constructions έδωσε νέα πνοή στο οπτικό κατάστημα και στην μοναδική αισθητική του.

Δείτε περισσότερα Οπτικά