Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου

  • Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου από την Constructions
  • Μελέτη και Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου από την Constructions
  • Σχεδιασμός και Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου από την Constructions

Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου

«Galaxy» – Στάση ξεκούρασης και ανεφοδιασμού με χαρακτήρα 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός μεταλλικού κτιρίου απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία. Ο επιχειρηματίας του «Galaxy» αναγνωρίζοντας το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Innovo Constructions  προχώρησε σε εποικοδομητική συνεργασία μαζί της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρεία διαθέτοντας τα παραπάνω εφόδια και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό υλοποιεί μεταλλικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων. Η εφαρμογή των μελετών με συνέπεια και σύνεση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας.

Η στήριξη του κτιρίου βασίζεται καταρχήν στην στατική μελέτη. Οι κοιλοδοκοί σε συνεργεία με όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κατασκευής. Ειδικές σκαλωσιές και έξτρα στηρίξεις επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση του εργατικού δυναμικού κατά την διάρκεια των εργασιών.

Με την ολοκλήρωση του σκελετού του κτιρίου τα συνεργεία προχωρούν στις επενδύσεις και στην εσωτερική διαμερισμάτωση του ακινήτου. Ο εργοδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο του έργου καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Το διώροφο κτίριο αρχίζει βήμα – βήμα να αποκτάει μορφή και χαρακτήρα. Την κατάλληλη στιγμή τοποθετούνται οι επενδύσεις του δώματος, οι εξωτερικές και εσωτερικές επενδύσεις, τα υαλοστάσια, τα πατώματα. Παράλληλα προχωράνε οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, τα υδραυλικά, η τοποθέτηση των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και αερισμού.

Ο χώρος πλέον είναι έτοιμος να δεχτεί τις νέες λειτουργίες. Λόγω του μεγάλου όγκου του πλυντηρίου αυτοκινήτων δίνεται προτεραιότητα στην σωστή και λειτουργική του εγκατάσταση. Στη συνέχεια ολοκληρώνονται τα φινιρίσματα, τα βαψίματα, η τοποθέτηση των θυρών, η εξωτερική αλλά και εσωτερική διακόσμηση. Οι εξωτερικές χρωματικές επιλογές επιτρέπουν στο κτίριο να εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον καθώς από μεγάλη απόσταση μοιάζει σα να είναι μέρος του ουρανού.

Η επιχείρηση γίνεται λειτουργική με την εγκατάσταση της επίπλωσης και του εξοπλισμού. Το επικοινωνιακό της ύφος ενισχύεται με την καλαίσθητη και προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια επιγραφή που ειδοποιεί τους οδηγούς για την ύπαρξη της επιχείρησης. Ο λιτός σχεδιασμός της καφετέριας εξυπηρετεί ακριβώς τον σκοπό για τον οποίο είναι μελετημένη: για ένα γρήγορο σνακ ως διάλειμμα κατά την οδήγηση και την πορεία του αυτοκινήτου.

Δείτε περισσότερα Διάφορα