Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι

 • Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Κατασκευή και ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Κατασκευή και εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Κατασκευή και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Ανακαίνιση και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Ανακαίνιση και εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Ανακαίνιση και κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Σχεδιασμός κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions
 • Σχεδιασμός ανακαίνισης κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι από την Constructions

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι

Η μινιμαλιστική κατασκευή του κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι 

Το κόσμημα κοσμεί το σώμα και ομορφαίνει την ψυχή. Η διάθεση αλλάζει, η αυτοπεποίθηση ενισχύεται, τα θετικά συναισθήματα κατακλύζουν το άτομο. Η προμήθεια του εμπορεύματος από έναν χώρο φιλόξενο και ζεστό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιλογή του κοσμήματος και «ευφραίνει καρδίαν».

Ο κοσμηματοπώλης στο Μοναστηράκι θέλοντας να θέσει σωστές βάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής του συνεργάστηκε με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου. Με μεράκι και φαντασία το εργατικό δυναμικό σχεδίασε και δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο περιβάλλον προσαρμοζόμενο στην ιδιόμορφη χωροδιάταξη του ακινήτου και στα ιδανικά του ιδιοκτήτη. Εξασφαλίζοντας πρωτίστως την ασφάλεια του χώρου, του εμπορεύματος και του καταστηματάρχη, η δημιουργική ομάδα έπλασε χώρους λειτουργικούς και ελκυστικούς για το αγοραστικό κοινό.

Το λευκό που κυριαρχεί στην διακόσμηση αποπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης. Το κατάστημα φαίνεται πιο μεγάλο και ευρύχωρο. Παράλληλα ενισχύεται η καθαριότητα του περιβάλλοντος δίνοντας μια εκλεπτυσμένη νότα μινιμαλιστικής αισθητικής στο κοσμηματοπωλείο. Οι λευκές αποχρώσεις λειτουργούν ως φόντο δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις με το εμπόρευμα και αναδεικνύοντας τα κοσμήματα.

Ο φωτισμός λειτουργεί αρμονικά με την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση και την εμπορικότητα του κοσμηματοπωλείου χαρίζοντας ζωντάνια και ρομαντισμό. Η επάρκεια των εγκαταστάσεων και η ύπαρξη αναμονών μελετήθηκαν διεξοδικώς ώστε να καλύπτονται οι τρέχουσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες. Η τοποθέτηση σποτ στην οροφή του κοσμηματοπωλείου επιτρέπει την ομοιόμορφη διάχυση του φωτός και την οπτική ικανοποίηση των πελατών. Η άνεση του αγοραστικού κοινού κατά την περιήγησή του στις βιτρίνες είναι η κινητήριος δύναμη για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Η βέλτιστη μελέτη και κατασκευή του κοσμηματοπωλείου είναι ουσιαστικής σημασίας καθώς αποτελεί επένδυση για την επιχείρηση. Η συνεργασία του επιχειρηματία με την Innovo Constructions καθόρισε το ύφος του νέου χώρου ώστε να μένει ανεξίτηλο στην μνήμη των πελατών. Η ελκυστικότητα, η λειτουργικότητα και η εμπορικότητα συνυπάρχουν αναδεικνύοντας την διαφορετική ταυτότητα του καταστήματος στο Μοναστηράκι.