Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Athens Metro Mall 

 • Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall 
 • Κατασκευή και ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall 
 • Κατασκευή και εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall 
 • Κατασκευή και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall 
 • Ανακαίνιση και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall
 • Ανακαίνιση και εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Athens Mall
 • Ανακαίνιση και κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall
 • Σχεδιασμός και κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall
 • Σχεδιασμός και ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall
 • Σχεδιασμός και εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall
 • Σχεδιασμός και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall
 • Μελέτη και διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στο Metro Mall

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Athens Metro Mall 

Το σύγχρονο κοσμηματοπωλείο στο Athens Metro Mall

Η διαχρονική αξία του κοσμήματος ως σύμβολο ομορφιάς είναι αδιαμφισβήτητη. Το εμβληματικό, πολυτελές κατάστημα εμπορίας και πώλησης κοσμημάτων στο Athens Metro Mall αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των εραστών της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Η μελέτη και η κατασκευή του κοσμηματοπωλείου ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions με σύνεση και μεράκι. Η εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σε θέματα τεχνολογίας, ασφαλείας, αισθητικής και εργονομίας αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Το νέο κατάστημα αποπνέει σοβαρότητα και επαγγελματισμό στα πλαίσια της σύγχρονης διακόσμησης.

Η τοποθεσία του μέσα στο εμπορικό κέντρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τρόπο ανακαίνισης του χώρου και επικοινωνίας του με τους καταναλωτές καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να υιοθετηθούν. Ο γενικός φωτισμός αλλά κυρίως ο φωτισμός ανάδειξης του εμπορεύματος παίζει καθοριστικό ρόλο στην προβολή των προϊόντων και επηρεάζει αποφασιστικά τον πελάτη στις αγορές του.

Το μεγάλο ύψος του χώρου σε σχέση με την μακρόστενη κάτοψη του χώρου πώλησης αποτέλεσε ιδιαίτερη πρόκληση για επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας και εμπορικότητας. Ο λιτός σχεδιασμός και η καθαρότητα που αποπνέει η λευκότητα των συνθέσεων μεταφέρουν την ηρεμία και την φιλικότητα στο κοινό. Το άτομο προσανατολίζεται άμεσα καθώς όλα είναι κατηγοριοποιημένα και ταξινομημένα σύμφωνα με το είδος και το υλικό κατασκευής τους. Έτσι ο πελάτης νιώθει άνετος να περιηγηθεί στις βιτρίνες χωρίς να του προκαλείται σύγχυση από την πληθώρα των αντικειμένων.

Όλος ο εξοπλισμός και τα έπιπλα που συμπεριλήφθηκαν στην κατασκευή του κοσμηματοπωλείου είναι υψηλής ποιότητας και λεπτομερώς σχεδιασμένα ως την παραμικρή λεπτομέρεια. Για την ασφάλεια των κοσμημάτων έχουν τοποθετηθεί ειδικοί μηχανισμοί πρόσβασης στην κάθε βιτρίνα, αόρατοι στο κοινό ώστε να μην επηρεάζεται η αισθητική του επίπλου.

Ο επιχειρηματίας υποδέχεται το αγοραστικό του κοινό στον ανανεωμένο χώρο ο οποίος καλύπτει πλήρως τις αισθητικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο ανακαινισμένος χώρος συμβάλει στην επίτευξη αρμονίας και ισορροπίας του περιβάλλοντος αναδεικνύοντας το εμπόρευμα, και λειτουργεί ως αφετηρία για νέες σκέψεις, νέες αναζητήσεις και νέες αυξημένες πωλήσεις.