Κατασκευή κομμωτηρίου στην Αθήνα 

  • Κατασκευή κομμωτηρίου στην Αθήνα  από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός στην Αθήνα  από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση στην Αθήνα  από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση στην Αθήνα  από την Constructions
  • Ανακαίνιση και κατασκευή στην Αθήνα  από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός στην Αθήνα  από την Constructions
  • Ανακαίνιση στην Αθήνα  από την Constructions
  • Μελέτη και Ανακαίνιση κομμωτηρίου στην Αθήνα  από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής κομμωτηρίου στην Αθήνα από την Constructions

Κατασκευή κομμωτηρίου στην Αθήνα 

Η μινιμαλιστική διάθεση του κομμωτηρίου στην Αθήνα 

Κάθε κόμμωση πρέπει να εκφράζει το άτομο καθώς κάθε προσωπικότητα είναι διαφορετική. Να ταιριάζει το στυλ των μαλλιών με τον χαρακτήρα και το ίδιο το πρόσωπο να μπορεί καθημερινά να το υποστηρίζει. Στο κομμωτήριο στην Αθήνα οι κομμωτές είναι καλλιτέχνες και δημιουργούν μοναδικά χτενίσματα και μοντέρνες κομμώσεις σε έναν φιλόξενο και γαλήνιο χώρο με πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις ιδανικές για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Η διαδικασία για την κατασκευή του κομμωτηρίου ξεκίνησε από την μελέτη, ώστε η επιχείρηση να αναβαθμιστεί τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά στο μικρότερο δυνατό κόστος. Παράλληλα, εξασφαλίζοντας με την μελέτη το τελικό αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης νιώθει ασφάλεια και σιγουριά για την επένδυσή του, μειώνοντάς του το άγχος και την πίεση.

Κατά την κατασκευή του έργου ο επιχειρηματίας είδε την μελέτη να γίνεται πραγματικότητα. Η Innovo Constructions τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα μετέτρεψε τις φωτορεαλιστικές εικόνες σε αληθινές φωτογραφίες. Έτσι, στην διακόσμηση του κομμωτηρίου η λευκότητα των συνθέσεων παραπέμπει στην καθαρότητα, δίνοντας έμφαση στις χρωματικές εναλλαγές των κομμώσεων. Οι μαύρες πινελιές δίνουν έμφαση στην σοβαρότητα και στον επαγγελματισμό της επιχείρησης. Η ζωτικότητα των χώρων ενισχύεται με πρωτότυπες διακοσμητικές λεπτομέρειες οι οποίες συγχρόνως κάνουν τους χώρους ιδιαίτερους και ξεχωριστούς.

Το φως σκηνοθετεί το συναίσθημα διαμορφώνοντας την ατμόσφαιρα, η οποία είναι ζεστή, ήρεμη και φιλόξενη. Οι εκτενείς καθρέπτες επιτρέπουν τη συνεχή οπτική επαφή του ατόμου με όλο το χώρο σε όλη τη διάρκεια της περιποίησης των μαλλιών του. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας και συλλογικότητας.

Η ταυτότητα του νέου χώρου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του επιχειρηματία με την εξειδικευμένη εταιρεία στην κατασκευή και ανακαίνιση κομμωτηρίου, την Innovo Constructions. Με συνέπεια, αποφασιστικότητα και μεράκι το εργατικό δυναμικό της υιοθετεί τον χώρο και τον εκσυγχρονίζει σύμφωνα με τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα εμπνέει την οικειότητα χάρη στην οποία η πελάτισσα εκφράζεται ευκολότερα, δίνοντας στον κομμωτή ξεκάθαρη περιγραφή του επιθυμητού στυλ.