Κατασκευή κατοικίας στο Καστρί

  • Κατασκευή κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Σχεδιασμός και διακόσμηση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Σχεδιασμός και ανακαίνιση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Σχεδιασμός και κατασκευή κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Σχεδιασμός και διακόσμηση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Μελέτη και διακόσμηση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions
  • Μελέτη και ανακαίνιση κατοικίας στο Καστρί από την Constructions

Κατασκευή κατοικίας στο Καστρί

Μια άνετη και ευέλικτη κατοικία χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης 

Η εκπόνηση μιας πλήρους μελέτης πριν την έναρξη των εργασιών και η κατά γράμμα εφαρμογή της είναι η πιο σωστή διαδικασία. Η κατασκευή της κατοικίας στο Καστρί ολοκληρώθηκε παράλληλα με το σχεδιασμό της εσωτερικής της διακόσμησης. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών και αποφεύγονται άσκοπες ενέργειες και επιπλέον κόστη. Ο χώρος εκφράζει τους κατοίκους της εξασφαλίζοντάς μια ευχάριστη διαβίωση με παράλληλη διευκόλυνση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων.

Κατά την εκπόνηση της μελέτης από την Innovo Constructions παρουσιάστηκαν διάφορες προτάσεις προκειμένου η τελική λύση εφαρμογής να αντιπροσωπεύει την ιδιοσυγκρασία του εργοδότη. Η παρουσίαση έγινε με δισδιάστατα σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες για την πλήρη αντίληψη της εργονομίας και της καλαισθησίας των χώρων.

Όλοι οι χώροι του σπιτιού σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ευελιξία, την λειτουργικότητα και την υπακοή στην κεντρική ιδέα διακόσμησης. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των όψεων του κτιρίου ευνοεί τα μεγάλα ανοίγματα ενοποιώντας τον εξωτερικό με τον εσωτερικό χώρο. Έτσι οι διαμένοντες έχουν την δυνατότητα να αγναντεύουν την πανοραμική θέα από όποιο σημείο και αν σταθούν.

Η διακόσμηση της κατοικίας είναι μινιμαλιστική αναδεικνύοντας την εσωτερική αρχιτεκτονική του ακινήτου. Ένας χώρος λιτός με μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις συντίθενται από γεωμετρικές φόρμες με ευθείες γραμμές και καθαρά σχήματα. Οι μεγάλοι σε διαστάσεις πίνακeς δίνουν ένα ξεχωριστό ύφος στην ατμόσφαιρα. Τα μοναδικά έργα τέχνης εμπνέουν και συνοδεύουν όλες τις δραστηριότητες που γίνονται κατά την καθημερινότητα στους χώρους της σαλονοτραπεζαρίας.

Κύριο υλικό των επενδύσεων είναι το ξύλο και η χρωματική αντίθεση που διαμορφώνει την ατμόσφαιρα είναι του καφέ με το λευκό. Οι κομψοί αυτοί χρωματικοί συνδυασμοί δένουν αρμονικά μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει απόλυτη συμφωνία. Οι τοίχοι και το ταβάνι διατηρούνται σε ανοιχτόχρωμους τόνους χαρίζοντας μια ανάλαφρη αίσθηση και φέρνοντας τα καφέ έπιπλα στο επίκεντρο της προσοχής. Χάρη σε αυτή τη ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα οι διαμένοντες νιώθουν άνετα και χαλαρωτικά μέσα στους χώρους της κατοικίας τους.