Κατασκευή καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Καλαμαριά

  • Κατασκευή καταστήματος τηλεφωνίας στην Καλαμαριά από την Constructions
  • Ανακαίνιση καταστήματος τηλεφωνίας στην Καλαμαριά από την Constructions
  • Εξοπλισμός καταστήματος τηλεφωνίας στην Καλαμαριά από την Constructions
  • Διακόσμηση καταστήματος τηλεφωνίας στην Καλαμαριά από την Constructions

Κατασκευή καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Καλαμαριά

Η αλυσίδα καταστημάτων «Buzz» επεκτείνεται στη Β. Ελλάδα 

Ανοίγοντας πολλά καταστήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η αλυσίδα των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας «Buzz» δείχνει την δυναμική και την αποφασιστικότητά της. Επόμενη στάση αποτελεί η Θεσσαλονίκη διευρύνοντας το αγοραστικό της κοινό και στην βόρεια Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας συνεχίζοντας την εποικοδομητική συνεργασία του με την Innovo Constructions δημιουργεί έναν ανανεωμένο πόλο έλξης στην αγορά της συμπρωτεύουσας. Λόγω της απόστασης από την έδρα της κατασκευαστικής εταιρείας η μελέτη του καταστήματος βασίστηκε στην αποτύπωση και την πλήρη φωτογραφική απεικόνιση του ακινήτου για την βέλτιστη αντίληψη του αντικειμένου επεξεργασίας από τους μελετητές και τους σχεδιαστές.

Ολοκληρώνοντας την πρόταση εφαρμογής σύμφωνα με το καθιερωμένο πια ύφος της επιχείρησης, η ανακαίνιση του καταστήματος ξεκίνησε από την εφαρμογή των μελετών της ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής εγκατάστασης ώστε να υποστηρίζονται όλα τα εκσυγχρονισμένα συστήματα και οι αυξημένες απαιτήσεις της επιχείρησης. Στην συνέχεια εξασφαλίστηκε η θερμική άνεση με την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Ιδιαίτερη έμφαση κατά την κατασκευή του καταστήματος δόθηκε στην οπτική άνεση ώστε να διαμορφώνονται οι ιδανικές συνθήκες για μακρά διαμονή και επισταμένη έρευνα του αγοραστικού κοινού ανάμενα στις βιτρίνες.

Η διακόσμηση και ο εξοπλισμός αποτελούν την ταυτότητα της εταιρείας και γι’ αυτό προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα του συγκεκριμένου ακινήτου. Αναγκαίες τροποποιήσεις στις διαστάσεις των επίπλων και στον όγκο που καταλαμβάνουν έγιναν από την δημιουργική ομάδα, διατηρώντας το οργανωτική δομή και ευελιξία που χαρακτηρίζουν το «Buzz». Όπως σε όλα τα καταστήματα, έτσι και σε αυτό, η ανυπαρξία επίπλου στην γυάλινη βιτρίνα της εισόδου επιτρέπει την άμεση οπτική επικοινωνία του περαστικού με όλο το κατάστημα. Όλος ο χώρος λειτουργεί ως ένα καλοστημένο και ελκυστικό σκηνικό, ανοιχτό στο κοινό και στις επιθυμίες του.

To «Buzz» με το χαρακτηριστικό του ύφος και το πρωτότυπο λογότυπό του αποκτάει σιγά σιγά τακτικούς πελάτες και μόνιμο πελατειακό κοινό. Έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην άμεση εξυπηρετικότητα, στην φιλικότητα και στον υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Δείτε περισσότερα Διάφορα