Κατασκευή καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα

  • Κατασκευή καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Ανακαίνιση καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Εξοπλισμός καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από τηνConstructions
  • Διακόσμηση καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Μελέτη καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Σχεδιασμός καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Σχεδιασμός κατασκευής καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Σχεδιασμός εξοπλισμού καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions
  • Σχεδιασμός διακόσμησης καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα από την Constructions

Κατασκευή καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα 

Το κατάστημα καλλυντικών “it style” σε «ασπρόμαυρο» φόντο εκτός συνόρων 

Η Innovo Constructions προτείνει λύσεις που έχουν στόχο την υψηλή αισθητική και την ποιοτική δημιουργία. Η μελέτη και η κατασκευή του καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα απαιτούσε ειδικό χειρισμό λόγω της απόστασης και την ύπαρξη συνόρων ανάμεσα στις δυο χώρες. Όμως η άψογη συνεργασία μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και με την ιταλική εταιρεία franchise «it style» συνέβαλε στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Αρχικά έγινε αποτύπωση με πλήρη επιμέτρηση και λεπτομερή φωτογράφιση του ακινήτου ώστε όλοι οι σχεδιαστές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου. Ήταν πολύ σημαντικό κατά τον σχεδιασμό να ληφθούν υπόψη όλες οι ανάγκες του επιχειρηματία αλλά και οι απαιτήσεις του καταστήματος για ανανέωση και εκσυγχρονισμό.

Στη συνέχεια, εφόσον οριστικοποιήθηκε η διάταξη του εξοπλισμού, η διαρρύθμιση των χώρων και ο τρόπος φωτισμού των προϊόντων, η Innovo Constructions προχώρησε στην διακόσμηση του καταστήματος, σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία της επιχείρησης. Ο ρόλος της βιτρίνας τονίστηκε προσελκύοντας τους περαστικούς με την διαφορετικότητα των μαύρων αποχρώσεων και τον έντονο φωτισμό. Οι μαύρες αποχρώσεις συνεχίζουν να κυριαρχούν και στον εσωτερικό χώρο πώλησης. Η πολυτέλεια και η σοβαρότητα του πιο απλού και διαχρονικού αυτού συνδυασμού χρωμάτων δημιουργεί την μοναδική ταυτότητα του «it style» δίνοντας ύφος και στυλ στο κατάστημα.

Κατά την κατασκευή, παρόλες τις δυσκολίες στην μεταφορά των επίπλων από την Αθήνα ώστε να παραδοθούν άθικτα στον προορισμό τους, ο χώρος εξοπλίστηκε με την ειδική σειρά επίπλων που αντιπροσωπεύει επάξια την ιδεολογία της επιχείρησης. Η συναρμολόγησή τους έγινε επιτόπου με υπομονή και αποφασιστικότητα, ακολουθώντας τα ειδικά σχέδια συναρμολόγησης. Η ορθολογική κατηγοριοποίηση των προϊόντων με την παράλληλη εφαρμογή τεχνικών merchandising στοχεύουν στις αυξημένες πωλήσεις και στις παρορμητικές αγορές.

Τελικά οι φόρμες συνδυάστηκαν αρμονικά με τα υλικά και τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις επιτυγχάνοντας ένα σύγχρονο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Το καθαρό και φιλικό περιβάλλον εμπνέει με την διαφορετικότητά του την τοπική κοινωνία εισάγοντας την επιχείρηση δυναμικά στον αυξημένο ανταγωνισμό.