Κατασκευή γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.» 

  • Κατασκευή γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions
  • Ανακαίνιση γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions
  • Σχεδιασμός γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions
  • Μελέτη γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.»  από την Constructions

Κατασκευή γραφείων της εταιρείας «Roussakis S.A.» 

Ένα εκσυγχρονισμένο μεταλλικό κτίριο με χαρακτήρα

Η εταιρεία «Roussakis S.A.» είναι ευρέως γνωστή με πολυετή εμπειρία στις επισκευές και τα ανταλλακτικά σκαφών. Η συνέπεια και το υψηλό σύστημα αξιών των ανθρώπων της στις συναλλαγές τους με το κοινό αντανακλώνται στο μοναδικό χώρο όπου φιλοξενούνται τα γραφεία και οι υπηρεσίες της επιχείρησης. Το κτίριο ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα και το εκσυγχρονισμένο του ύφος.

Ιδιαίτερο στοιχείο των όψεων του κτιρίου αποτελούν οι πολλαπλοί υαλοπίνακες  – καθρέπτες. Τα μονόδρομα αυτά τζάμια επιτρέπουν την πλήρη ορατότητα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό ενώ αποτρέπουν το αντίστροφο, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα των εργαζομένων χωρίς να αποκόβονται οπτικά από τον περιβάλλοντα χώρο. Συγχρόνως το φως της ημέρας διαχέεται ομοιόμορφα στους εσωτερικούς χώρους μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Όσο αναφορά την λειτουργικότητα των χώρων, η εσωτερική διαρρύθμιση του ακινήτου έχει γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Ιδιαίτερη πρόκληση αποτέλεσε η ανάγκη για έναν χώρο όπου θα γίνονται οι εργασίες των επισκευών. Η κατασκευή μιας ενιαίας αίθουσας μεγάλου εμβαδού χωρίς ενδιάμεσες στηρίξεις και κολώνες απαιτούσε ειδική μελέτη για την ενίσχυση της στατικότητας του κτιρίου.

Εκτός όμως από τους χώρους όπου διενεργούνται οι εργασίες, υπάρχουν και τα γραφεία. Ο ειδικός σχεδιασμός του κλιμακοστασίου από την Innovo Constructions μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο κυματοειδής σχηματισμός της είναι εμπνευσμένος από τα κύματα της θάλασσας. Το αρχιτεκτονικό κόσμημα της επιχείρησης προσδίδει χλιδή και πολυτέλεια προκαλώντας θετικά συναισθήματα στον πελάτη. Η κατασκευή της από μέταλλο και γυαλί την εντάσσει αρμονικά στο αισθητικό σύνολο του οικοδομήματος.

Κατά την κατασκευή, η τήρηση χρονοδιαγράμματος και η πλήρη εποπτεία όλων των συνεργείων είχε ως αποτέλεσμα την άρτια εφαρμογή της μελέτης. Ο επιχειρηματίας ικανοποιημένος παρακολούθησε βήμα – βήμα το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα.H Innovo Constructions διαθέτοντας εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και πολυετή πείρα στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση γραφείων υψηλών απαιτήσεων έφερε εις πέρας το έργο με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

 

Δείτε περισσότερα Διάφορα