Κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

  • Κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Ιωάννη Ρέντη
  • Ανακαίνιση γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη
  • Μελέτη για Ανακαίνιση γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Ρέντη
  • Μελέτη για κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Ρέντη
  • Μελέτη για διακόσμηση γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Ρέντη

Κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 

Το υψηλό σύστημα αξιών της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals αντανακλάται στις νέες της εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ως πρωτοστάτης στον χώρο της υγείας προβάλει την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο μέσω των εξελιγμένων υπηρεσιών της σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Ο επιχειρηματίας προκειμένου να πετύχει τον στόχο του και η επένδυσή του να έχει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα συνεργάστηκε με την Innovo Constructions, την έμπειρη τεχνική εταιρεία στην μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων. Αρχικά έγινε αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης με πλήρη καταγραφή των εγκαταστάσεων ψύξης, θέρμανσης, αερισμού, ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού. Στη συνέχεια η δημιουργική ομάδα λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες ανάγκες για διευρυμένους χώρους, άριστη οργάνωση, εργονομική διαρρύθμιση και εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού προχώρησε στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης.

Η αισθητική όλων των χώρων εναρμονίζεται σύμφωνα με τις εργασίες που επιτελούνται σε αυτόν. Έτσι επιτυγχάνονται άριστες συνθήκες εργασίες για πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Η καλαισθησία επιδράει στην ψυχολογία του υπαλλήλου προκαλώντας αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα ενώ η λειτουργικότητα διευκολύνει την καθημερινότητα στην εταιρεία. Οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι επιτρέπουν την οργανωμένη αποθήκευση πολλαπλών εγγράφων και προϊόντων διατηρώντας την τάξη και την αισθητική των χώρων σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικοί χώροι, όπως η ρεσεψιόν και το γραφείο του διευθυντή, σχεδιάστηκαν και παρουσιάστηκαν σε φωτορεαλιστικές εικόνες προκειμένου η κατασκευή τους να είναι αντάξια των προσδοκιών. Η λιτή γραμμή σχεδιασμού της ρεσεψιόν με μινιμαλιστική διάθεση δένει αρμονικά με το χώρο δημιουργώντας εκρηκτική αντίθεση με την μεγάλη φωτεινή επιγραφή της εταιρείας στο πάνω μέρος της. Άκρως διαφορετικής αισθητικής είναι το γραφείο του διευθυντή. Η ξύλινη επένδυση δημιουργεί ένα αίσθημα ζεστασιάς, φιλικότητας και χαλάρωσης σε ένα οικείο για τον πελάτη περιβάλλον.

Η ανακαίνιση των γραφείων της S.M. Pharmaceuticals ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions  με συνέπεια στην μορφή και στον χρόνο παράδοσης. Η πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και του επαγγελματικού χώρου αποσκοπούν σε προηγμένες υπηρεσίες της εταιρείας με σκοπό την μελλοντική εξέλιξη της επιχείρησης και την αυξημένη ανταγωνιστικότητά της.