Κατασκευή Φαρμακείου στα Μέγαρα

  • Κατασκευή φαρμακείου Μέγαρα
  • Κατασκευές φαρμακείων Μέγαρα
  • Ανακαίνιση φαρμακείου Μέγαρα
  • Ανακαινίσεις φαρμακείων Μέγαρα
  • Ανακαίνιση κατασκευή φαρμακείου Μέγαρα
  • Κατασκευή ανακαίνιση φαρμακείου Μέγαρα
  • Ανακαινίσεις κατασκευές φαρμακείων Μέγαρα
  • Κατασκευές ανακαινίσεις φαρμακείων Μέγαρα
  • Μέγαρα ανακαίνιση φαρμακείου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Η ανακαίνιση του φαρμακείου στα Μέγαρα αποτέλεσε το επίσημο ένδυμά του ώστε να κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον απαιτητικό χώρο του κλάδο του με τον αυξημένο ανταγωνισμό και τον εκσυγχρονισμένο ρόλο. Ο νέος του χαρακτήρας παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας μέσα σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο.

Η συνοχή της αισθητικής του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά του φαρμακείου δείχνουν την συνέπεια των μορφών και δημιουργούν μια ενιαία και μοναδική εικόνα στο μυαλό του πελάτη. Η λιτότητα και η οργάνωση της νέας τάξης μεταδίδει εύκολα και ξεκάθαρα τα μηνύματα στον πελάτη. Έτσι, οι βιτρίνες προβάλουν μόνο διαφημίσεις αποφεύγοντας την έκθεση εμπορεύματος, ώστε να είναι πιο ευρύχωρες και κατανοητές.

Μέσα στο φαρμακοπωλείο ο ανακαινισμένος χώρος αποφέρει στο αγοραστικό κοινό μια μοναδική εμπειρία που εκτυλίσσεται σε τακτικούς, σύγχρονους και καθαρούς χώρους με τον κατάλληλο φωτισμό και  την ιδανική ταξινόμηση – κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Οι εξατομικευμένες και ευέλικτες κατασκευές των επίπλων και του εξοπλισμού επιτρέπουν την μεταμόρφωση και την αναδιάταξη του τρόπου έκθεσης των προϊόντων ώστε ο φαρμακοποιός να μπορεί να προβεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αλλαγές χωρίς μεγάλες δαπάνες δημιουργώντας έτσι μια νέα εικόνα του καταστήματος. Η τοποθέτηση των συρταριέρων γίνεται σε εσοχή, μακριά από το βλέμμα του πελάτη, δίνοντας έτσι καλύτερη θέση προβολής και έμφαση των παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Η μοναδική οροφή και η εφαρμογή της μελέτης φωτισμού ανάλογα με τις ζώνες του φαρμακείου εξασφαλίζει την άνετη διαμονή των πελατών στον χώρο. Ο φωτισμός ανάδειξης με τα προβολάκια στην οροφή δίνει έμφαση στις βιτρίνες και στα εκθέματά τους, κατευθύνοντας το ενδιαφέρον του ατόμου κατευθείαν πάνω στα προϊόντα.

Η κατασκευή του φαρμακείου στα Μέγαρα αναδεικνύει τον κοινωνικό του ρόλο, ενισχύει τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και ενδυναμώνει το συμβουλευτικό του ρόλο προς τους ασθενείς. Στο σύγχρονο έργο της Innovo Constructions η αισθητική, η λειτουργικότητα και η εμπορικότητα βρίσκουν την βέλτιστη ισορροπία σε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία