Κατασκευή Φαρμακείου στο Κορωπί

  • Κατασκευή φαρμακείου Κορωπί
  • Κατασκευή φαρμακείων Κορωπί
  • Ανακαίνιση φαρμακείων Κορωπί
  • Ανακαίνιση φαρμακείου Κορωπί
  • Κορωπί ανακαίνιση φαρμακείου
  • Κορωπί κατασκευή φαρμακείου
  • Κορωπί διακόσμηση φαρμακείου
  • Κορωπί κατασκευή διακόσμηση φαρμακείου
  • Κορωπί κατασκευή ανακαίνιση φαρμακείου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Η ελκυστικότητα και η λειτουργικότητα του φαρμακείου δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την μοναδική εμπειρία του πελάτη στον χώρο. Παράλληλα οι εφαρμογές merchandising αυξάνουν την εμπορικότητα στοχεύοντας σε μεγαλύτερες πωλήσεις. Με λίγα λόγια ο φαρμακοποιός ως επιστήμονας αλλά και ως επιχειρηματίας αγωνίζεται για την επαγγελματική και οικονομική του επιτυχία.

Η φαρμακοποιός στο Κορωπί απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη του χώρου της, ώστε εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα να επιτύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Οι κατάλληλες αισθητικές και λειτουργικές επεμβάσεις στο φαρμακείο δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον, οικείο και φιλόξενο. Έτσι το αγοραστικό κοινό νιώθει όμορφα, γαλήνια, αισιόδοξα, παραμένοντας στο φαρμακοπωλείο όσο ώρα χρειάζεται για να ολοκληρώσει τις αγορές του.

Κατά την μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις εξωτερικές όψεις και την ομαλή του ένταξη στον περιβάλλοντα χώρο. Ο πρωτότυπος πυλώνας με τον φωτεινό σταυρό κάνει ορατή την τοποθεσία του φαρμακείου από μεγάλη απόσταση. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και η μοναδική κατασκευή των εξωτερικών σημάνσεων και των επιγραφών δημιουργούν την πρώτη θετική εντύπωση στο αγοραστικό κοινό.

Η υψηλή ποιότητα της εξωτερικής εμφάνισης προαναγγέλλει τι συναντάει κανείς στους εσωτερικούς χώρους. Η διακόσμηση και η ανακαίνιση του φαρμακείου κινείται στους ίδιους χρωματικούς τόνους με γήινες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια ομαλή σύνδεση και ένα αίσθημα συνοχής του έξω με το μέσα. Η οργάνωση, η τάξη και η κατηγοριοποίηση των προϊόντων επιτρέπει τον άμεσο προσανατολισμό του ατόμου. Ο εξοπλισμός και τα έπιπλα του φαρμακείου αποτελούν εξειδικευμένες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες εργονομικά και αισθητικά ώστε να διευκολύνουν την φαρμακοποιό και να προωθούν το εμπόρευμα αυξάνοντας την εμπορικότητα του χώρου.

Το νέο φαρμακείο πλέον έχει προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ. Η μοναδική του ταυτότητα ενισχύει την αναγνωρισιμότητά του από το ευρύ κοινό εντάσσοντάς το δυναμικά στον ανταγωνισμό. Είναι γεγονός πως η ανακαίνιση του φαρμακείου στο Κορωπί Αττικής αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής ενός εκσυγχρονισμένου φαρμακείου, προσαρμοσμένου στις σύγχρονες απαιτήσεις της φαρμακοποιού αλλά και του πελάτη.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία