Κατασκευή Φαρμακείου στην Καλλιθέα

  • Κατασκευή φαρμακείου Καλλιθέα
  • Κατασκευές φαρμακείου Καλλιθέα
  • Κατασκευές φαρμακείων Καλλιθέα
  • Ανακαινίσεις φαρμακείων Καλλιθέα
  • Ανακαινίσεις φαρμακείου Καλλιθέα
  • Ανακαίνιση φαρμακείου Καλλιθέα
  • Καλλιθέα ανακαίνιση φαρμακείου
  • Καλλιθέα κατασκευή φαρμακείου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Innovo Constructions εμπνέεται και δημιουργεί μοναδικούς χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες του φαρμακοποιού αλλά και στις δυνατότητες του ακινήτου. Έτσι όταν κλήθηκε να αποτυπώσει και να συνεργαστεί με τον φαρμακοποιό στην Καλλιθέα, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο επίμηκες σχήμα της κάτοψης του χώρου και της μικρής πρόσοψής του προς τον δρόμο.

Το βασικό ερώτημα που τέθηκε αρχικά ήταν: πώς θα μπορέσει το φαρμακείο να προσελκύσει τους περαστικούς; Έπειτα από αρκετή σκέψη επιλέχτηκε κατά την ανακαίνιση του φαρμακείου να γίνει η πόρτα της εισόδου αυτόματη και να μην υπάρχει βιτρίνα στην τζαμαρία ώστε το κοινό να έχει άμεση οπτική επαφή με τον εσωτερικό χώρο. Έτσι διευκολύνεται η πρόσβαση του ατόμου καθώς πλησιάζοντας ανοίγει αυτόματα προσκαλώντας τον εισέρθει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Όμως πλέον προκύπτει ένα άλλο ερώτημα: πώς θα μπορεί ο περαστικός με μια ματιά να αντιλαμβάνεται τις προσφορές του φαρμακείου; Η λύση δόθηκε με την επιλογή της ηλεκτρονικής πινακίδας στην πρόσοψη του φαρμακείου. Η εναλλαγές των πράσινων γραμμάτων τραβούν τα βλέμματα ενώ παράλληλα πληροφορούν το κοινό για τις προσφορές και τα δρώμενα τα φαρμακείου.

Στον εσωτερικό χώρο η λιτότητα των κατασκευών έρχεται σε πλήρη αρμονία με την λευκές αποχρώσεις της διακόσμησης δημιουργώντας ένα μινιμαλιστικό σκηνικό, ιδανικό για την ανάδειξη των πολύχρωμων συσκευασιών του εμπορεύματος. Το παιχνίδι λευκού και πράσινου φωτός δίνει ζωντάνια και ζεστασιά στην ατμόσφαιρα. Η οπτική εξάλειψη του χαμηλού ύψους του φαρμακοπωλείου που βρίσκεται κάτω από το πατάρι γίνεται με την τοποθέτηση ελαστικής οροφής, λευκής και γυαλιστερής, ιδανικής για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Έτσι το κοινό έχει την ψευδαίσθηση ότι, λόγω του καθρεφτισμού, το φαρμακείο έχει πολύ μεγαλύτερο ύψος από το πραγματικό.

Η κατασκευή του φαρμακείου στην Καλλιθέα εισάγει στην αγορά του κλάδου των φαρμακοποιών ένα διαφορετικό πρότυπο βιτρίνας, εκσυγχρονισμένης και προσαρμοσμένης στις εξελίξεις και στις ανάγκες του χώρου. Ο επικοινωνιακός της χαρακτήρας σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα, την ελκυστικότητα του φαρμακείου και την εξυπηρετικότητα του φαρμακοποιού κερδίζουν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των νέων πελατών.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία