Μελέτη Κατασκευή Φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο

  • Μελέτη κατασκευής φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Μελέτη διακόσμησης φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Κατασκευή φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Ανακαίνιση φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Μελέτη φαρμακείου Άγιο Δημήτριο
  • Διακόσμηση φαρμακείου Άγιο Δημήτριο

ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στο επάγγελμα του φαρμακοποιού έχουν δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά και ανησυχίες για την επιβίωσή τους. Ο φαρμακοποιός στον Άγιο Δημήτριο, οραματιζόμενος το φαρμακείο του αύριο, αναζήτησε την κατάλληλη εταιρεία για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Στην Innovo Constructions βρήκε τον έμπιστο συνεργάτη που έψαχνε. Η εταιρεία προσφέρει στον χώρο του φαρμακείου πρωτοποριακές ιδέες και κατασκευές που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες του επιστήμονα και του πελάτη του.

Η πρόταση μελέτης για την κατασκευή του φαρμακείου παρέχει συνέπεια μορφής στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο. Η προσεγμένη και καλαίσθητη πρόσοψη με την φωτεινή επιγραφή και τον σταυρό υψηλών προδιαγραφών καθιστά ευδιάκριτη την παρουσία του σύγχρονου φαρμακείου από μεγάλη απόσταση. Η επιλογή της έλλειψης επίπλων στις βιτρίνες της τζαμαρίας γίνεται με σκοπό την άμεση οπτική επικοινωνία του περαστικού με τον εσωτερικό χώρο.

Η λευκότητα των επιφανειών στην εσωτερική διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και παραπέμπει στην καθαριότητα και στη μινιμαλιστική αισθητική. Ο χώρος δείχνει πιο φωτεινός και ήρεμος. Παράλληλα όμως δημιουργεί τις κατάλληλες αντιθέσεις με όλες τις πολύχρωμες συσκευασίες των προϊόντων αναδεικνύοντάς τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά την διαρρύθμιση του χώρου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον άμεσο προσανατολισμό του εισερχομένου στο φαρμακείο. Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων, οι ειδικές σημάνσεις, η κατασκευή βιτρινών που προάγουν τις αυθόρμητες αγορές, ο κατάλληλος φωτισμός αποτελούν μερικές από τεχνικές του merchandising που εφαρμόστηκαν για την σκηνοθεσία και την προώθηση του εμπορεύματος. Ο σχεδιασμός μιας περιοχής ιδανικής για τα παιδιά δείχνει την μέριμνα του φαρμακοποιού για τις ανάγκες των πελατών του όλων των ηλικιών.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι το φαρμακείο του μέλλοντος στον Άγιο Δημήτριο συνδυάζει την αισθητική με την εργονομία για την ανάπτυξη της εμπορικότητας και του καταναλωτισμού. Η καινοτομία και η διαφοροποίηση της εξατομικευμένης πρότασης της Innovo Constructions, της εξειδικευμένης εταιρείας στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου, εισάγει τον νέο χώρο δυναμικά στον αυξημένο ανταγωνισμό της σύγχρονης απαιτητικής αγοράς.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία