Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας 

  • Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Ανακαίνιση εστιατορίου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Εξοπλισμός εστιατορίου στην Ακαδημίας από την Constructions

Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας 

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο φιλόξενο εστιατόριο στην Ακαδημίας

Ένα εστιατόριο γίνεται γνωστό κατά κύριο λόγο για την ποιότητά του, την άμεση εξυπηρέτηση και την φιλοξενία του. Το καταναλωτικό κοινό επιλέγει να αφιερώσει χρόνο και χρήματα για να απολαύσει το γεύμα του στον συγκεκριμένο χώρο μόνο εφόσον το κατάστημα πληροί τα κριτήριά του. Έτσι στόχος των επιχειρηματιών είναι ο εκσυγχρονισμός του χώρου εστίασης σύμφωνα με τις εξελίξεις της αγοράς προκειμένου να προσελκύει αυξημένο αριθμός καταναλωτών.

Ο επιχειρηματίας του εστιατορίου στην Ακαδημίας θέλοντας να εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη για το προσωπικό και την πελατεία του ανέθεσε στην Innovo Constructions την μελέτη και κατασκευή του εστιατορίου του. Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας μελετώντας την διαδικασία παραγωγής του φαγητού που είναι καθοριστική για τον σχεδιασμό του εξοπλισμού και της ασφάλειας του χώρου ολοκλήρωσε την σχεδιαστική πρόταση και την παρουσίασε σε φωτορεαλιστικά σχέδια. Έτσι ο επενδυτής αντιλήφθηκε εξ αρχής το νέο ύφος του χώρου, την λειτουργικότητα και το συνολικό κόστος της κατασκευής.

Η κουζίνα του εστιατορίου καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες των εργαζομένων και του ιδιοκτήτη ενώ παράλληλα τηρεί τους κανόνες ασφαλείας και αποφυγής ατυχημάτων. Η ορθή χρήση και αποθήκευση του φαγητού, η καθαριότητα αλλά και η σωστή χρήση του εξοπλισμού και των αντικειμένων εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται προς κατανάλωση.

Η κατανάλωση των φαγητών γίνεται στον άνετο και ζεστό χώρο των τραπεζοκαθισμάτων. Ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού με τις πορτοκαλο – καφέ συνθέσεις «ανοίγει» την όρεξη, υποκινώντας την αυξημένη κατανάλωση. Επιστέγασμα όλων των κατασκευών αποτελεί η εφαρμογή της ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης μελέτης φωτισμού. Ο ήπιος, ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί ένα θετικό και χαλαρωτικό κλίμα για την φιλοξενία των πελατών.

Η υψηλή αισθητική και η ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του καταναλωτικού κοινού, των εργαζομένων και του επιχειρηματία θέτουν στέρεες βάσεις για την εξέλιξη του χώρου. Η ανακαίνιση του εστιατορίου συνδράμει και αποσκοπεί στην ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών και στην αύξηση των παραγγελιών προς κατανάλωση.

Δείτε περισσότερα Εστίαση