Κατασκευή καφέ στην Πετρούπολη

  • Κατασκευή καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Μελέτη καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Σχεδιασμός καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Ανακαίνιση καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Εξοπλισμός καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Διακόσμηση καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και Διακόσμηση καφέ στην Πετρούπολη από την Constructions

Κατασκευή καφέ στην Πετρούπολη

Όταν αναφερόμαστε σε μια καφετέρια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας; Η ξεγνοιασιά, η χαλάρωση, η απόλαυση μοναδικών ροφημάτων διασκεδάζοντας με παρέα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ο χώρος κάθε καφετέριας καθορίζει τη φήμη του χώρου εστίασης και πόσο κόσμο μπορεί να προσελκύσει.

Ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της καφετέριας στην Πετρούπολη θέλοντας να δώσει αξία στην επένδυσή του και να δημιουργήσει ένα δημοφιλές στέκι για θαμώνες απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την δημιουργία του χώρου του. Το δυναμικό της εταιρείας εργάστηκε με μεράκι και φαντασία για την ανακαίνιση της καφετέριας προσδίδοντας στο νέο χώρο ένα ξεχωριστό design που αντανακλά το ύφος της εποχής σε συνάρτηση με την τοποθεσία του ακινήτου και την εταιρική ταυτότητα που είχε στο μυαλό του ο επιχειρηματίας.

Το βιομηχανικό στυλ της διακόσμησης συμβάλει στην διαμόρφωση του ελκυστικού και λειτουργικού περιβάλλοντος αναδεικνύοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κοινό. Οι σκούρες αποχρώσεις (μαύρο – γκρι) σε συνδυασμό με τους καφέ χρωματισμούς του ξύλου συνθέτουν ένα φιλικό και χαρούμενο αποτέλεσμα. Ο φωτισμός λειτουργεί αρμονικά με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση χαρίζοντας ζωντάνια και ρομαντισμό.

Ο εξοπλισμός και τα διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται εκφράζουν και αναδεικνύουν το συγκεκριμένο στυλ του καταστήματος μέσα σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο. Η επένδυση των τοίχων με πέτρα χαρίζει ζεστασιά στην ατμόσφαιρα και ο συνδυασμός της με τα μαύρα μεταλλικά στοιχεία καθορίζει το συνολικό ύφος του χώρου. Ο εργονομικός σχεδιασμός του μπαρ και οι ευέλικτες κατασκευές μελετήθηκαν ως την τελευταία λεπτομέρεια για την αρμονική και λειτουργική τους ένταξη στον χώρο.

Το άνετο και φιλικό περιβάλλον τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για την ανάπαυση του ατόμου ξεφεύγοντας από τις καθημερινές έγνοιες και άγχη. H Innovo Constructions αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή της καφετέριας, ένωσε τις δυνάμεις της με τον επιχειρηματία για τη δημιουργία του καλαίσθητου και εκσυγχρονισμένου χώρου εστίασης που σαγηνεύει τις αισθήσεις.

Δείτε περισσότερα Εστίαση