Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι

 • Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Μελέτη μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Ανακαίνιση μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Εξοπλισμός μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Διακόσμηση μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός ανακαίνισης μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός κατασκευής μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός εξοπλισμού μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός διακόσμησης μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions
 • Σχεδιασμός μελέτης μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι από την Constructions

Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι

Η βιομηχανική διακόσμηση του διώροφου μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι 

Η ανακαίνιση ενός μπαρ – εστιατορίου απαιτεί τεχνικές γνώσεις, ευελιξία και μαεστρία στην εφαρμογή των προτάσεων. Η εναρμόνιση του περιβάλλοντος με νέα διακοσμητικά είδη και η ομαλή συνύπαρξη με στοιχεία του εξοπλισμού που προϋπάρχουν ή έχουν προεπιλεγεί από τον επιχειρηματία είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρίζει την επέμβαση ενός ειδικού για την επίλυση του ζητήματος.

Για την δύσκολη αυτή πρόκληση ο ιδιοκτήτης του «Barrio», του μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι απευθύνθηκε στην Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Με υπομονή και επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα ο στόχος επιτεύχθηκε χάρη στην άψογη συνεργασία των συνεργείων και της ομάδας μελέτης. Ο εκσυγχρονισμός των ορόφων με βιομηχανικά στοιχεία διεγείρουν το πνεύμα του θαμώνα οδηγώντας το σε διαφορετικά μονοπάτια ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα και την καθημερινότητα.

Η νέα ταυτότητα του χώρου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βιομηχανικού παρελθόντος του ακινήτου. Το στυλ καθορίζεται από τις πολύμορφες επενδύσεις των τοίχων, του μπαρ, του δαπέδου που αντικρούονται αισθητικά με την μαύρη οροφή και τα εμφανή λειτουργικά της στοιχεία. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο αυτό είναι ανθεκτικά, διαχρονικά, έχοντας το καθένα τη δική του θέση και σημασία μέσα στο χώρο. Μέταλλο, ξύλο, πέτρα συνεργάζονται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ξυπνάει της αισθήσεις.

Κομψές γραμμές και άνεση δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εκλεπτυσμένης διακόσμησης. Ο φωτισμός αποτέλεσε σημαντικό στοιχείο της μελέτης και τα κρεμαστά φωτιστικά δίνουν χάρη και δένουν αρμονικά την οροφή με τις επίγειες κατασκευές. Τα δυο μπαρ, ένα σε κάθε όροφο, φωτίζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς αποτελούν τις βασικές περιοχές του χώρου που καλωσορίζουν ευχάριστα τον πελάτη ενώ, ταυτόχρονα, τον προδιαθέτουν για τη φιλόξενη και παρεΐστικη ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος συνολικά.

Οι τελικές εργασίες συμπεριέλαβαν την ολοκλήρωση μίας προσεγμένης αισθητικής του χώρου. Διαλεγμένα ένα προς ένα διακοσμητικά στοιχεία κρεμάστηκαν στους τοίχους και τοποθετήθηκαν πάνω στα τραπεζάκια καλύπτοντας τις αισθητηριακές ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δείτε περισσότερα Εστίαση