Διακόσμηση και κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στα Ιλίσια 

  • Κατασκευή δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions
  • Μελέτη διακόσμησης δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής και διακόσμησης δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions
  • Σχεδιασμός κατασκευής και διακόσμησης δερματολογικού Ιατρείου στα Ιλίσια από την Constructions

Διακόσμηση και κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στα Ιλίσια 


Ένα ιατρείο ζεστό και φιλόξενο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μαγεύει τον ασθενή με την αισθητική και την λειτουργικότητά του. Ο επαγγελματισμός της ατμόσφαιρας μεταδίδει την μέριμνα του γιατρού για τον συνάνθρωπο κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του.

Πώς όμως το ακίνητο μεταμορφώθηκε και έφτασε σε αυτό το ελκυστικό αποτέλεσμα; Η συνεργασία του δερματολόγου με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, ανακαίνιση και κατασκευή ιατρείου, οδήγησε στην εξαίσια πρόταση εφαρμογής.

Η μελέτη του χώρου ξεκίνησε από την διαρρύθμιση για την βέλτιστη οργάνωση του εξοπλισμού και την διευκόλυνση της ροής των εργασιών. Οι πολλαπλοί χώροι θεραπείας επιτρέπουν την παράλληλη εξυπηρέτηση πολλών ατόμων, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής και αυξάνοντας τον προβλεπόμενο χρόνο αποθεραπείας. Η εκ νέου εγκατάσταση ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες του ιατρείου εγγυόνται την εύρυθμη λειτουργία του όλες τις ώρες της ημέρας.

Κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης και των επενδύσεων του ιατρείου αποτελεί το ξύλο. Οι γήινες αποχρώσεις γαληνεύουν την ψυχή και ηρεμούν το πνεύμα. Στον χώρο αναμονής το φιλόξενο περιβάλλον ενισχύεται με την χρήση κρυφού και ατμοσφαιρικού φωτισμού. Το φως διαχέεται ομοιόμορφα, τονίζοντας παράλληλα τις διακοσμητικές συνθέσεις στους τοίχους και τις οροφές.

Προχωρώντας προς τους ενδότερους χώρους, ο προηγμένος εξοπλισμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια εμπνέει τον σεβασμό του ασθενή στις υπηρεσίες του γιατρού. Η εκτεταμένη χρήση του ξύλου στην επίπλωση και στις επενδύσεις του γραφείου παραπέμπουν στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας το κοινό του. Η μεγάλη βιβλιοθήκη με τα πολλά εξειδικευμένα βιβλία ιατρικής δείχνουν την άψογη τεχνική κατάρτιση και την συνεχή του ενημέρωση πάνω στο επάγγελμά του. Σε διακοσμητική αντίθεση βρίσκεται το γραφείο του δερματολόγου, όπου η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ανάλαφρη και φιλική.

Η υψηλή ποιότητα και αισθητική, ο εργονομικός και επαγγελματικός σχεδιασμός του ιατρείου καθορίζουν την νέα ταυτότητα του πλέον εκσυγχρονισμένου κέντρου δερματολογίας. Ο στόχος για άνετη φιλοξενία των ασθενών επετεύχθη, ικανοποιώντας τον γιατρό αλλά και τους ασθενείς.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία