Κατασκευή περιπτέρου στην 6η Διημερίδα Φαρμακοποιών - Ιατρών 

  • Κατασκευή περιπτέρου Φαρμακοποιών - Ιατρών 
  • Ανακαίνιση περιπτέρου στην 6η Διημερίδα Ιατρών 
  • Διακόσμηση περιπτέρου στην 6η Διημερίδα Ιατρών

Κατασκευή περιπτέρου στην 6η Διημερίδα Φαρμακοποιών – Ιατρών 

Η Innovo Constructions «επικοινωνία» για την αξία της επένδυσης στον επαγγελματικό χώρο 

Η 6η Διημερίδα και Έκθεση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία υγείας» ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση. Η Innovo Constructions ήταν παρούσα υπενθυμίζοντας σε όλους τους ανθρώπους του κλάδου υγείας ότι η προσέλκυση αυξημένου πελατειακού κοινού είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον χώρο φιλοξενίας, την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του.

Το περίπτερο της εταιρείας, σχεδιασμένο και κατασκευασμένα φυσικά από το δικό της εργατικό δυναμικό, αντανακλάει την φρεσκάδα και τον εκσυγχρονισμό που απαιτείται στους ιατρικούς χώρους και στα φαρμακεία. Η χρήση του osb σε σχήμα σταυρού στην οροφή και στο δάπεδο τραβάει τα βλέμματα και κάνει το περίπτερο να μοιάζει σα μια μικρογραφία ενός επαγγελματικού χώρου.

Η χρήση αυτόφωτης ελαστικής μεμβράνης στην οροφή αναδεικνύει την αξία της χρήσης αυτού του πρωτοποριακού υλικού στην κατασκευή του φαρμακείου και του ιατρείου. Παράλληλα ρυθμίζει την φωτεινότητα της ατμόσφαιρας χωρίς να ζαλίζει και να προκαλεί θάμπωση με απευθείας έκθεση των ματιών σε φωτεινές πηγές. Έτσι δημιουργούνται συνθήκες άνεσης και φιλικότητας για την παραμονή των ενδιαφερομένων στο περίπτερο.

Ο επισκέπτης περιπλανόμενος στον χώρο του περιπτέρου αντικρύζει κατασκευασμένα έργα αυξημένων απαιτήσεων και υψηλής αισθητικής σε γραφικά περιμετρικά των διαχωριστικών πετασμάτων. Έτσι με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται την εμπειρία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση της εταιρείας στον επαγγελματικό χώρο. Συγχρόνως το άτομο κατανοεί την αξία μιας επένδυσης για την μελέτη, κατασκευή ή ανακαίνιση του επαγγελματικού του χώρου με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η συρταριέρα της tecnyfarma αποτελεί ιδανικό δείγμα για την ποιότητα και την υψηλή απόδοση του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί η εταιρείας στις μελέτες της.

Η φιλοσοφία του περιπτέρου κάνει σαφές ότι δεν αρκεί η επιστημονική κατάρτιση και το πλήθος των προϊόντων για την επιτυχία της επιχείρησης. Ο χώρος έχει ανάγκη από αναβάθμιση, οι ασθενείς και οι πελάτες να νιώθουν άνεση και έτσι ο ιατρός και ο φαρμακοποιός να κερδίζει σιγά – σιγά την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του.