Κατασκευή φαρμακείου στο Περιστέρι 

  • Στο Περιστέρι, μελέτη φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, μελέτη κατασκευής φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, μελέτη διακόσμησης φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, σχεδιασμός φαρμακείου από την Constructions
  • Στο Περιστέρι, σχεδιασμός κατασκευής φαρμακείου από την Constructions 
  • Στο Περιστέρι, σχεδιασμός ανακαίνισης φαρμακείου από την Constructions 

Κατασκευή φαρμακείου στο Περιστέρι

 Κάποτε το φαρμακείο επιτελούσε λειτούργημα παρέχοντας φαρμακευτικές υπηρεσίες και διανέμοντας φάρμακα. Σήμερα όμως ο φαρμακοποιός για να εξελιχθεί το φαρμακείο του, πρέπει πέρα από καταρτισμένος επιστήμονας να είναι και καλός επιχειρηματίας. Πολύτιμο εργαλείο για την κοινωνική του προσφορά, την επαγγελματική καταξίωση και την οικονομική επιτυχία αποτελεί ο χώρος του.

Η μελέτη του φαρμακείου στο Περιστέρι από την Innovo Constructions αποτελεί μια στρατηγική επένδυση που προσδιορίζει την προσωπικότητα του φαρμακοποιού, την ποιότητα της εξυπηρέτησης και τον χαρακτήρα του χώρου. Η κατασκευή του φαρμακείου εμπνέεται από την πελατοκεντρική στροφή του κλάδου που επηρεάζει τη ψυχολογία του καταναλωτή και τις καταναλωτικές του συνήθειες.

Κατά τον σχεδιασμό του φαρμακείου αρχικά καθορίστηκε η διαρρύθμιση ώστε να είναι όλα λειτουργικά, να επιτρέπουν την ροή της κίνησης τον ατόμων και τον προσανατολισμό των επισκεπτών. Στη συνέχεια η κεντρική ιδέα διακόσμησης τέθηκε σε εφαρμογή, σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες τάσεις του merchandising. Οι ουδέτερες αποχρώσεις των επενδύσεων αποκτούν ένα ιδιαίτερο στυλ με τις γήινες «πινελιές» και τα πρωτότυπα μοτίβα σχεδίασης.

Φυσικά ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόσοψη του φαρμακείου. Η επιγραφή και ο ελκυστικός της χαρακτήρας αποτελούν το κατάλληλο υπόβαθρο για την ανάδειξη της μέριμνα του φαρμακοποιού για τον συνάνθρωπο μέσα από την ειδική υποδομή στάθμευσης ποδηλάτων. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η καλή εικόνα της βιτρίνας λειτουργεί ως πόλος έλξης για τα βλέμματα των περαστικών.

Αποκορύφωση του σχεδιασμού για την ανάδειξη των συνθέσεων και των προϊόντων αποτελεί ο φωτισμός. Ο κάθε χώρος, το κάθε έπιπλο, η κάθε βιτρίνα έχει συγκεκριμένες ανάγκες σε φως. Ο ομοιόμορφος γενικός φωτισμός δημιουργεί συνθήκες οπτικής άνεσης ενώ ο συμπληρωματικός φωτισμός τονώνει τη θετικότητα της ατμόσφαιρας αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εμπόρευμα.

Ο νέος χώρος καλύπτει τις ανάγκες του επαγγελματία και τις απαιτήσεις του κοινού για ένα φαρμακείο  ζωντανό, φωτεινό, καθαρό, φιλικό που επιτρέπει την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. H συνεργασία του φαρμακοποιού με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου, έφερε στο προσκήνιο μια επιχείρηση διαφορετική από τις συνηθισμένες, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία