Φωτογραφείο στη Βάρη

  • Μελέτη φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Σχεδιασμός φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Ανακαίνιση φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Διακόσμηση φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και Διακόσμηση φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions
  • Σχεδιασμος κατασκευής φωτογραφείου στη Βάρη από την Constructions

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

Η φωτογραφεία, την σύγχρονη εποχή, είναι μια τέχνη. Η εξέλιξή της συμβαδίζει με την ανάπτυξη της τεχνολογίας με πολλές προοπτικές εξερεύνησης των δυνατοτήτων της και διεύρυνσης των οριζόντων της. Ο τεχνικός φωτογραφίας απαιτείται να έχει ολοκληρωμένες γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές και τους τρόπους λήψης της φωτογραφίας, όπως και του σωστού χειρισμού των μέσων του. Παράλληλα παρεμβαίνει στην εκτύπωση των φωτογραφιών για το βέλτιστο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, κάνοντας χρήση των κατάλληλων ηλεκτρονικών προγραμμάτων.

Ως τέχνη, ο χώρος δημιουργίας και εργασίας δεν θα μπορούσε να είναι ξεπερασμένης αισθητικής και φθαρμένος. Το φιλικό, ζεστό και οικείο περιβάλλον εμπνέει καταρχήν τον καλλιτέχνη και στη συνέχεια το κοινό που το επισκέπτεται. Υιοθετώντας αυτές τις αξίες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του γραφείου του φωτογράφου στη Βάρη από την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων. Μέταλλο, γυαλί και ξύλο συνεργούν αρμονικά σε ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Ο μινιμαλιστός σχεδιασμός συνδυάζεται με βιομηχανικά στοιχεία για τον εκσυγχρονισμό του χώρου. Οι χρωματικές επιλογές αποφεύγουν τις εντάσεις προκειμένου το περιβάλλον να είναι ήρεμο και χαλαρωτικό, ιδανικό για εργασία. Το γκρι προσφέρει σοφιστικέ στιλ και επαγγελματισμό ενώ το μπεζ δίνει μια πιο φυσική αίσθηση. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο χρώματα δημιουργείται μια στιλάτη διακόσμηση με χαρακτήρα και ζωντάνια.

Κατά την ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Η αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων συστημάτων με νέα υψηλής ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού υλικά επιτρέπει την ομαλή λειτουργία του φωτισμού και των μηχανημάτων σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται. Έτσι αποφεύγονται βλάβες και δυσλειτουργικά προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Η κατασκευή του γραφείου εμπνέει την εμπιστοσύνη του κοινού καθώς στοιχεία του χώρου αναδεικνύουν την τεχνική κατάρτιση και την καλλιτεχνική ματιά και γνώση των δυνατοτήτων του φωτογράφου κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Το ύφος του νέου χώρου φιλοξενεί, εμπνέει, προβάλει, δίνει αξία στο επάγγελμα και στον φωτογράφο.