Σχεδιασμός και κατασκευή περιπτέρου Expopham 2017 Dusseldorf

Το περίπτερο της Innovo Constructions στην expopharm Dusseldorf

 

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Innovo Constructions στην έκθεση φαρμακείου που διοργανώθηκε 13 – 16 Σεπτεμβρίου στο Dusseldorf της Γερμανίας. Έπειτα από την λαμπρή πορεία και τις εξαιρετικές συνεργασίες της εταιρείας στον ευρωπαϊκό χώρο, φέτος έδωσε την ευκαιρία και στους Γερμανούς πολίτες να την γνωρίσουν από κοντά μέσα στο εντυπωσιακό της περίπτερο. Το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της ήταν παρόν και διαθέσιμο για οποιαδήποτε ενημέρωση, απάντηση ή διευκρίνιση, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη.

Το πρωτοποριακό περίπτερο της Innovo Constructions αντιπροσώπευσε επάξια την φιλοσοφία της εταιρείας για την μελέτη, ανακαίνιση, κατασκευή και εξοπλισμό φαρμακείων σύγχρονων, μοναδικής αισθητικής και με καινοτόμα υλικά. Η διαφορετικότητα του κάθε επαγγελματικού χώρου τον καθιστά ανταγωνιστικό, θέτοντας τις βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον με αυξημένες πωλήσεις.

Το δυναμικό της εταιρείας με φαντασία και συνέπεια μελέτησε και κατασκεύασε το περίπτερό της δίνοντας προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μια  εργονομική ρεσεψιόν τοποθετήθηκε κεντρικά του χώρου, προσκαλώντας οποιονδήποτε επισκέπτη να έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο. Στη συνέχεια οι σχεδιαστές παίζοντας με την διαφάνεια δημιούργησαν χώρους αυξημένης ιδιωτικότητας ή πιο ανοιχτούς στο κοινό. Έτσι οι εκτενείς συζητήσεις φιλοξενήθηκαν σε ένα πιο προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα χώρο κοντά στην μια από τις δυο οθόνες προβολής των έργων.

Η Innovo Constructions Pharmasystems όμως δεν παρέχει μόνο υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επίπλων εξοπλισμού προσαρμόσιμων στις ανάγκες του κάθε χώρου και της κάθε επιχείρησης. Ελκυστικά μοντέλα, φωτεινές βιτρίνες, πρωτότυπες γόνδολες είναι μερικά από τα είδη που περιλαμβάνονται στους καταλόγους της, δείγματα των οποίων παρουσιάστηκαν και στο περίπτερο.

Με λίγα λόγια η Innovo Constructions με την δυναμική παρουσία της στην έκθεση εισήγαγε δυναμικά τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τον εξοπλισμό της στην γερμανική αγορά. Οι καινοτόμες προτάσεις της, η πολυετή εμπειρία της και η συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση του εργατικού δυναμικού αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για αποδοτικές συνεργασίες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ