Διακόσμηση παιδότοπου στην Καλαμάτα

  • Διακόσμηση παιδότοπου στην Καλαμάτα από την Constructions
  • Ανακαίνιση παιδότοπου στην Καλαμάτα από την Constructions
  • Κατασκευή παιδότοπου στην Καλαμάτα από την Constructions
  • Μελέτη παιδότοπου στην Καλαμάτα από την Constructions

Διακόσμηση παιδότοπου στην Καλαμάτα

Ο παραμυθένιος τόπος «Fairyland» για παιδιά στην Καλαμάτα 

Ένα παιδότοπος βγαλμένος από τα παραμύθια, εμπνευσμένος από τις φανταστικές ιστορίες που μαγεύουν τα παιδικά μυαλουδάκια! Ο «Νεραϊδότοπος», ή αλλιώς «Fairyland» όπως ονομάζεται η επιχείρηση, είναι ένας πολυχώρος για νεαρές ηλικίες γεμάτος ήλιο, φως, χρώματα και ζωντάνια, εκπληρώνοντας όλες τις ανάγκες των παιδιών.

Ο επιχειρηματίας θέλοντας να ανανεώσει τον χώρο του προσκαλώντας εκ νέου  του μικρούς του φίλους απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την διακόσμηση και κατασκευή του παιδότοπού του. Η δημιουργική ομάδα με αγάπη για το παιδί και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις αυξημένες ανάγκες του δημιούργησαν έναν πρωτότυπο χώρο, πολύχρωμο και ελκυστικό. Ο νέος παιδότοπος τηρώντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, επιτρέπει στα παιδιά να περνάνε ατελείωτες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Η κεντρική ιδέα για την διακόσμηση του παιδότοπου είναι η δημιουργία ενός κάστρου όπου φιλοξενούνται όλες οι δραστηριότητες. Η πρόσοψη του επαγγελματικού χώρου προμηνύει τον περαστικό για το τι θα συναντήσει μόλις διαβεί την πόρτα εισόδου. Ιππότες και νεράιδες υπόσχονται έναν μοναδικό χώρο για παιχνίδι και ευχαρίστηση. Η επένδυση των τοίχων με πέτρα, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του ακινήτου, η διαμόρφωση μιας μεγάλης πύλης κάστρου με τους ιππότες να επιβλέπουν την κίνηση, τα φωτιστικά – κλουβιά, η εκτεταμένη χρήση του ξύλου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία εντάσσονται αρμονικά και υπηρετούν την κεντρική ιδέα διακόσμησης.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μικρών κοριτσιών και αγοριών διαμορφώθηκε ένα οργανωμένος χώρος για lego-κατασκευές. Ειδικά σχεδιασμένα τραπεζάκια διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια για τις κατασκευές, ενώ παράλληλα περιλαμβάνουν και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την κατηγοριοποιημένη αποθήκευση των υλικών. Πιο δίπλα εκτείνεται η μεγάλη παιχνιδο-κατασκευή που βοηθάει στην σωματική εκτόνωση των παιδιών.

Τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, καλλιεργούνται, μαθαίνουν, παίζουν, διασκεδάζουν. Με σύνεση και υπευθυνότητα για τα παιδιά η Innovo Constructions «έπλασε» έναν άνετο και όμορφο πολυχώρο για απεριόριστο παιχνίδι με τον γονιό – συνοδό να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στα ευρύχωρα τραπεζοκαθίσματα στον νέο παραμυθένιο τόπο «Fairyland» στην Καλαμάτα.