Διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά 

 • Διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Μελέτη κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Μελέτη ανακαίνισης κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Μελέτη κατασκευής κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός ανακαίνισης κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός κατασκευής κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός εξοπλισμού κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός διακόσμησης κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά από την Constructions

Διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στην Κηφισιά 

Το εξαιρετικής αισθητικής κοσμηματοπωλείο στην Κηφισιά

 

Το κοσμηματοπωλείο λειτουργεί ως ένας χώρος κάλλους για την ανθρώπινη φύση. Εκεί το κοινό συναντάει κομψοτεχνήματα από πολύτιμα και ημιπολύτιμα μέταλλα και λίθους που μπορούν να κοσμήσουν το ανθρώπινο σώμα. Η ομορφιά του εμπορεύματος ξεκινάει από την βιτρίνα που το φιλοξενεί και το αναδεικνύει προσκαλώντας το άτομο να το φορέσει και να το υιοθετήσει για να ομορφύνει την δική του εικόνα.

Η έμπειρη γνώμη των ειδικών της Innovo Constructions βοήθησε τον επιχειρηματία – κοσμηματοπώλη στην επιλογή των κατάλληλων συνθέσεων, υλικών, εξοπλισμού, αποχρώσεων ώστε η ανακαίνιση του κοσμηματοπωλείου να επικοινωνεί στο καταναλωτικό κοινό την νέα του ταυτότητα με ξεκάθαρο τρόπο. Η αποτύπωση του χώρου και οι εκτενές συζητήσεις με τον επιχειρηματία έφεραν στο προσκήνιο τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του καταστήματος και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Ο λιτός σχεδιασμός του χώρου δημιουργεί μοναδικές μαύρες κορνίζες – βιτρίνες πάνω στον λευκό τοίχο για την προβολή των κοσμημάτων. Το μοτίβο της φύσης που διακοσμεί κάποιους τοίχους στο εσωτερικό του καταστήματος δίνει ζωντάνια και χαρακτήρα στο περιβάλλον. Οι ασπρόμαυρες συνθέσεις αποκτάνε φωτεινότητα προσδίδοντας ένα αίσθημα χλιδής στον χώρο.

Ο φωτισμός και τα φωτιστικά σώματα είναι ευέλικτα, προσαρμοζόμενα να δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον εσωτερικό φωτισμό των βιτρινών ώστε να τονίζονται τα χαρακτηριστικά του εμπορεύματος για να γίνεται πιο προσιτό στον πελάτη. Η ελκυστικότητα και το νέο ύφος του κοσμηματοπωλείου προσκαλεί τη νεολαία αλλά και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και του κοσμήματος, κάνοντας τις επιλογές που τους ταιριάζουν.

Η δημιουργική ομάδα κατά την σύλληψη της ιδέας για τον σχεδιασμό του χώρου έδωσε έμφαση στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και στον καθορισμό της ταυτότητας, εσωτερικά και εξωτερικά του κοσμηματοπωλείου. Η άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την μακρά διαμονή του πελάτη σε αυτόν. Η ισορροπημένη διακόσμηση σε συνδυασμό με τον αρμονικό αλλά και επαγγελματικό φωτισμό σφραγίζουν την ανανέωση του χώρου.