Διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου

  • Διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Διακόσμηση και εξοπλισμός κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Εξοπλισμός κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions
  • Ανακαίνιση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου από την Constructions

Διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου

Ένα πρωτότυπο, ελκυστικό και λειτουργικό κομμωτήριο 

Μοντέρνες λύσεις ομορφιάς και εξειδικευμένη περιποίηση για κάθε τύπο μαλλιών συναντάει το σύγχρονο άτομο στο ανακαινισμένο κομμωτήριο του κ. Λαζάρου. Πώς όμως ο επιχειρηματίας έφτασε σε αυτό το εξαίσιο και εναρμονισμένο αποτέλεσμα απόλυτης ισορροπίας της λειτουργικότητας και της αισθητικής φιλοξενώντας με τον βέλτιστο τρόπο τον πελάτη ή την πελάτισσα;

Η αποδοτική ένταξη του καταστήματος στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό επετεύχθη σε συνεργασία με την Innovo Contructions και το καταρτισμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό της σε έργα που αφορούν την ανακαίνιση και κατασκευή κομμωτηρίων. Προσαρμοζόμενο στη σύγχρονη εποχή, το κομμωτήριο εκσυγχρονίστηκε πλήρως και διακοσμήθηκε σε μοντέρνες γραμμές αποκτώντας μια ελκυστική μορφή. Το κάλλος του χώρου συνοδεύει την ομορφιά του ατόμου ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διάθεσή του.

Η επιλογή των χρωμάτων στην ανακαίνιση του κομμωτηρίου έγινε με γνώμονα την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό. Το μαύρο σε συνδυασμό με τις πορτοκαλο-κόκκινες αποχρώσεις δίνουν δυναμισμό και προκαλούν ένταση στην ατμόσφαιρα. Η ζωντάνια δημιουργεί πάθος και το πάθος μοναδικές δημιουργίες. Οι μεγάλοι καθρέφτες στις θέσεις εργασίας καθρεφτίζουν εκτός από το είδωλο του πελάτη, και τα στοιχεία της διακόσμησης, δίνοντας της αίσθηση της νοητής επέκτασης του εμβαδού του καταστήματος. Ο πελάτης, καθώς δέχεται την περιποίηση του κομμωτή, δεν αποκόβεται από το περιβάλλον, αλλά λόγω των εκτεταμένων καθρεφτών, έχει οπτική επαφή με όλο το κατάστημα.

Κατά την διαρρύθμιση του κομμωτηρίου, η ρεσεψιόν και ο χώρος αναμονής τοποθετήθηκαν κεντρικά διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των νεοεισερχόμενων και την ροή της κίνησης των εργαζομένων. Ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθάει στον συντονισμό του προσωπικού για άμεση και αποδοτική περιποίηση των πελατών. Έτσι σιγά σιγά χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης, δίνοντας αξία στην επιχείρηση και προσφέροντας ικανοποίηση στο αγοραστικό κοινό.

Ο στόχος για ένα πρωτότυπο και λειτουργικό κομμωτήριο που όμοιό να μην υπάρχει, έγινε πραγματικότητα. Η μοναδικότητα είναι η δύναμη για της αυξημένη ανταγωνιστικότητα του καινούργιου χώρου. Η υψηλή αισθητική, η ευελιξία των χώρων και των κατασκευών και η λειτουργική εργονομία αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.