Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι

  • Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Μελέτη και Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Σχεδιασμός και Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Κατασκευή και Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Κατασκευή κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση κατοικίας στο Χαϊδάρι από την Constructions

Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι

Η ανακαίνιση της κατοικίας στο Χαϊδάρι δίνει αξία στη ζωή 

Μια μοντέρνα κατοικία στο Χαϊδάρι αποτελεί ένα ελκυστικό ολοκληρωμένο σύνολο που προσαρμόζεται ιδανικά στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Η δημιουργική ομάδα αφουγκραζόμενη τις καθημερινές συνήθειες των ατόμων άφησε ελεύθερη την φαντασία της για μοναδικές λύσεις και προτάσεις.

Η σύγχρονη αισθητική του σαλονιού, της τραπεζαρίας αλλά και της κουζίνας πηγάζει από την αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών υλικών και επενδύσεων. Οι κρυφός – ατμοσφαιρικοί φωτισμοί σε συνδυασμό με τα χρώματα των τοίχων και το πλακάκι δαπέδου σε απομίμηση ξύλου δημιουργεί μία χαλαρή εικόνα άνεσης και πολυτέλειας, δένοντας τις επιμέρους περιοχές σε ένα ενιαίο σύνολο. Ο διαχωρισμός των περιοχών με διαφορετική χρήση γίνεται νοητά με την πρωτότυπη οροφή και την νέα της μορφολογία.

Σχετικά με την ανακαίνιση των υπολοίπων δωματίων του σπιτιού, η κρεβατοκάμαρα ανανεώνεται πλήρως και αποκτάει μια καινούρια και ζεστή ταυτότητα. Οι γήινες αποχρώσεις και οι εκτεταμένες επενδύσεις με ξύλο δίνουν την αίσθηση χαλάρωσης και ανασύνταξης έπειτα από μια κουραστική μέρα. Φυσικά, όπως και στις περισσότερες κρεβατοκάμαρες, επίκεντρο της διακόσμησης είναι το κρεβάτι. Όμως οι διακοσμητές της εταιρείας κάνουν ένα βήμα παραπέρα και δίνουν μια ανάγλυφη μορφή στην οροφή του δωματίου με ποικίλα παιχνιδίσματα φωτός. Έτσι όταν το άτομο ξαπλώνει δεν συναντάει ένα λευκό ταβάνι ως συνήθως, αλλά συναντάει όλη τη ζεστασιά και τη θαλπωρή μιας οικείας ατμόσφαιρας.

Παράλληλα, κατά τον σχεδιασμό της κατοικίας, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον σχεδιασμό του παιδικού δωματίου καθώς ένα παιδί έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες από έναν ενήλικα. Λόγω της στενότητας του χώρου, επιλέχθηκε υπερυψωμένο κρεβάτι και θέση γραφείου από κάτω του. Ο εξοπλισμός και οι βιβλιοθήκες έγιναν κατόπιν ειδικής παραγγελίας ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του δωματίου, βοηθώντας στην βέλτιστη οργάνωση των αντικειμένων και των παιχνιδιών.

Η νέα εικόνα και αισθητική της οικίας αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό εσωτερικής αρχιτεκτονικής και design. Η Innovo Constructions με συνέπεια και διακριτικότητα προχώρησε στην επίλυση λειτουργικών και αισθητικών θεμάτων δίνοντας αξία στην επένδυση και στην ανθρώπινη καθημερινότητα.