Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Παλαιό Φάληρο

  • Διακόσμηση στο Παλαιό Φάληρο
  • Ανακαίνιση στο Παλαιό Φάληρο
  • Κατασκευή στο Παλαιό Φάληρο
  • Μελέτη στο Παλαιό Φάληρο
  • Σχεδιασμός φαρμακείου Παλαιό Φάληρο
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης φαρμακείου Παλαιό Φάληρο

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κάποτε για την έναρξη εργασιών ενός φαρμακείου αρκούσε η εγκατάσταση κάποιων επίπλων στον χώρο ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης και να μπορέσει ο φαρμακοποιός να εκτελέσει τις συνταγές. Στις μέρες μας η μετάλλαξη του ρόλου του φαρμακευτικού κλάδου παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, την ποικιλία των νέων υλικών και την εφαρμογή καινοτόμων κατασκευών έχουν σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής πρωτοτυπίας και μοναδικότητας στην κατασκευή φαρμακείου.
Η μελέτη για την διακόσμηση και κατασκευή του φαρμακείου στο Παλιό Φάληρο εισάγει νέα πρότυπα στην αγορά, πιο αναβαθμισμένα που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες λειτουργικές του ανάγκες. H Innovo Constructions με μεράκι και φαντασία προχώρησε στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης που αποπνέει ένα φρέσκο, σύγχρονο χαρακτήρα χρησιμοποιώντας νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις.

Βασική πρόκληση σχεδιασμού αποτέλεσε το μεγάλο ύψος του φαρμακοπωλείου. Οι τεράστιες φωτεινές λωρίδες τραβούν το μάτι του αγοραστικού κοινού, είτε βρίσκεται μέσα είτε έξω από το φαρμακείο. Ο συνδυασμός τους με τις λευκές επιφάνειες όλης της διακόσμησης δίνει μια εκλεπτυσμένη νότα μινιμαλιστικής αισθητικής στο ύφος του φαρμακείου. Παράλληλα το λευκό λειτουργεί ως το ιδανικό φόντο για την προβολή των πολύχρωμων συσκευασιών του εμπορεύματος σε πρώτο πλάνο.

Για τον εξοπλισμό του φαρμακείου επιλέχτηκε ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου πάγκου – ταμείου σύμφωνα με τις ανάγκες του φαρμακοποιού. Τα δυο επίπεδα εργασίας τον διευκολύνουν στην καθημερινότητά του ώστε να είναι πιο αποδοτικός και επικοινωνιακός. Πίσω από τον πάγκο εξυπηρέτησης έχουν τοποθετηθεί δυο ευέλικτες ραφιέρες για εμπορικούς λόγους. Η μορφή του σύγχρονου φαρμακείου κρύβει σε εσοχή τις συρταριέρες, καθώς απευθύνονται μόνο σε περιορισμένο κοινό, δηλαδή στους ασθενείς, και προωθεί νέα προϊόντα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας.

Υψηλή αισθητική, λειτουργική εργονομία και εμπορικότητα είναι τρεις έννοιες αλληλένδετες που συνθέτουν την νέα ταυτότητα του χώρου. Η ομάδα της Innovo Constructions βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων για την κατασκευή και την ανακαίνιση του φαρμακείου και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση διατηρώντας πάντα τον επιστημονικό της χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία