Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Χαλάνδρι

  • Ανακαίνιση φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Κατασκευή φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Διακόσμηση φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Σχεδιασμός φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Μελέτη φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Μελέτη κατασκευής φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Μελέτη διακόσμησης φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Μελέτη σχεδιασμού φαρμακείου Χαλάνδρι
  • Χαλάνδρι μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η επικοινωνία του φαρμακείου με τον πελάτη ξεκινάει από τις προσόψεις του, σύμφωνα με την μελέτη του φαρμακείου στο Χαλάνδρι. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του κτίσματος οδηγεί το μάτι του καταναλωτή στο φαρμακείο, με τη χρήση χρωμάτων και υφών, δημιουργώντας αντιθέσεις και αρμονία.

Η εναρμόνιση με το περιβάλλον αλλά και η διαφορετικότητά του σε λογικά πλαίσια έλκει το βλέμμα του καταναλωτή από μεγάλη απόσταση.Η ουσία είναι η απλότητα και η ευκολία συντήρησης των βιτρίνων. Για τον λόγω αυτό στην τζαμαρία έγινε προεπιλογή των θέσεων για τα διαφημιστικά μηνύματα από το στάδιο ακόμα του σχεδιασμού. Έτσι μπορεί να επιτυγχάνεται συνεχή ανανέωση της βιτρίνας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των περαστικών εκ νέου. Άτακτα κολλημένες αφίσες στις τζαμαρίες, ξεθωριασμένες ή μισοσκισμένες, θα υποβάθμιζαν τον χώρο και την ποιότητα των υπηρεσιών του φαρμακείου στα μάτια του αγοραστικού κοινού. Η λιτότητα της βιτρίνας επιτρέπει στους πελάτες να προσδιορίζουν εύκολα τα μηνύματα και ποια είδη προωθούνται.

Στον εσωτερικό χώρο συνδυάζονται η εμπορικότητα με την λειτουργικότητα και την αισθητική για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. H Innovo Constructions επιστρατεύει όλα τα όπλα που διαθέτει όπως υλικά, φωτισμός, υφές, μελέτη ροής της κίνησης των πελατών, σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα ώστε ο νέος χώρος να αποκτήσει μια αντιπροσωπευτική ταυτότητα σύμφωνη με τον νέο ρόλο του φαρμακείου στην αγορά. Η συνοχή της αισθητικής του χώρου στο ισόγειο και στον όροφο δείχνουν την συνέπεια των μορφών και δημιουργούν μια ενιαία εικόνα στο μυαλό του πελάτη.

Το φαρμακείο του μέλλοντος δεν περιορίζεται στα πλαίσια εκτέλεσης μιας συνταγής. Δίνει έκδηλα την εικόνα του ευ ζην και της ομορφιάς σε όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου. Ο πάγκος – ταμείο πολλές φορές δεν εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα που απαιτείται ανά περίσταση. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μεμονωμένοι συμβουλευτικοί και διαγνωστική πάγκοι λειτουργούν ευεργετικά στην εργονομία του χώρου.
Η πολυετής εμπειρία της Innovo Constructions στην μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου, η συνεχής κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και η συνεπής παρακολούθηση των νέων τάσεων της αγοράς, της δίνει την δυνατότητα να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες του κλάδου των φαρμακοποιών, με γνώμονα το μέλλον.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία