Σχεδιασμός γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα

  • Σχεδιασμός γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Σχεδιασμός κατασκευής γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Σχεδιασμός διακόσμησης γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα από την Constructions

Σχεδιασμός γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα 

 Τα γραφεία μιας αεροπορικής εταιρείας αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ γης και ουρανού καθώς προμηθεύουν τον κάθε πελάτη με το πολυπόθητο εισιτήριο που του εξασφαλίζει μια θέση στην επιθυμητή πτήση. Η αεροπορική εταιρεία στη Γλυφάδα θέλοντας να τονώσει την ταυτότητά της απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη των γραφείων. Έτσι ο νέος χώρος ανταπεξέρχεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών πρεσβεύοντας τις υψηλές αξίες της επιχείρησης.

Κατά τον σχεδιασμό η δημιουργική ομάδα αφουγκράζεται την σκέψη του επιχειρηματία προσπαθώντας να κάνει το όραμά του εικόνα και στην συνέχεια κατασκευή. Εργονομία και μινιμαλισμός είναι οι βασικοί άξονες σχεδιασμού πάνω στους οποίους κινήθηκαν οι μελετητές και στις δυο προτάσεις. Έτσι στην πρώτη λύση κυριαρχούν τα γραμμικά στοιχεία φωτισμού που «αγκαλιάζουν» τον χώρο και τραβούν το ενδιαφέρον των περαστικών. Στην δεύτερη λύση δίνεται περισσότερη έμφαση στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του φωτισμού και της καμπυλότητας των μορφών.

Κοινά στοιχεία των δυο προτάσεων αποτελούν η λιτότητα της διακόσμησης και οι καθαρές γραμμές του σχεδιασμού που ξεκουράζουν το βλέμμα του καταναλωτή, επιτρέποντάς του να συγκεντρωθεί στον σκοπό του για την σύναψη της πιο συμφέρουσας για αυτόν συμφωνίας. Οι γκρι αποχρώσεις δημιουργούν ένα ουδέτερο υπόβαθρο για την προβολή των διαφημιστικών λογοτύπων ενισχύοντας τον επαγγελματισμό της επιχείρησης.

Η χλιδή και η σοβαρότητα τονίζονται με τον εξατομικευμένο για τον χώρο φωτισμό που αναδεικνύει την ταυτότητα της εταιρείας. Τα συστήματα φωτισμού επιλέγονται ανταποκρινόμενα στην σύγχρονη αρχιτεκτονική και τις ανάγκες της αγοράς καθώς το φως λειτουργεί ως ένα πολύ βασικό εργαλείο σχεδιασμού στην αισθητική και στην πρωτοτυπία.

Εν ολίγοις, η ολοκληρωμένη μελέτη επιτυγχάνει την τόνωση του επαγγελματικού προφίλ της αεροπορικής εταιρείας σε σχεδιαστικό επίπεδο. Παράλληλα δημιουργούνται άριστες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη κατασκευή των γραφείων. Η Innovo Constructions μέσα από την εμπειρία και την συνεχή τεχνική της κατάρτιση δίνει μοναδικές λύσεις ώστε η επιχείρηση να ξεχωρίζει.