Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο

  • Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο από την Constructions
  • Κατασκευή σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο από την Constructions
  • Εξοπλισμός σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο από την Constructions

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο

Το φιλικό σνακ – καφέ του Αγίου Δημητρίου με τις μοναδικές λιχουδιές 

Πώς ένα σνακ – καφέ μπορεί να αλλάξει μορφή και να αποκτήσει νέα ταυτότητα; Η συνεργασία του επιχειρηματία στον Άγιο Δημήτριο με την Innovo Constructions εγγυάται τον εκσυγχρονισμό του χώρου και την ένταξή του στον σύγχρονο αυξημένο ανταγωνισμό. Η ελκυστικότητα και το νέο ύφος του καταστήματος προσκαλεί τη νεολαία αλλά και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να γευτούν μοναδικές λιχουδιές στο φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον του.

Η μελέτη και η εκπόνησής της αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ολοκληρωμένης ανακαίνισης. Η αποτύπωση του χώρου και οι εκτενές συζητήσεις με τον επιχειρηματία έφεραν στο προσκήνιο τις ανάγκες του καταστήματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Η εφαρμογή της μελέτης των ηλεκτρολογικών – μηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και της θέρμανσης – ψύξης οδηγεί στην εύρυθμη λειτουργία όλων των μηχανημάτων και του εξοπλισμού κάθε στιγμή της ημέρας, αποφεύγοντας δυσάρεστες που μπορεί να έθεταν σε κίνδυνο της ομαλή λειτουργία του σνακ – καφέ.

Η έμπειρη γνώμη των ειδικών βοήθησε τον επιχειρηματία στην επιλογή των υλικών και του εξοπλισμού ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, με την εργονομία και το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της διακόσμησης αποτελεί η επένδυση του τοίχου με ασπρόμαυρα πλακίδια σε σχήμα σκακιέρας. Η έντονη αντίθεση των δυο χρωμάτων προσελκύει το ενδιαφέρον χαρίζοντας στυλ και επαγγελματισμό.

Η μελέτη φωτισμού σφραγίζει την ανανέωση του χώρου, καθώς αποτελεί το κλειδί για την ιδανική ατμόσφαιρα. Ανάλογα µε την ηλιοφάνεια και το είδος των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της λειτουργίας του σνακ – καφέ καθορίζεται η επιθυμητή στάθμη φωτισμού. Ο φωτισμός και τα φωτιστικά σώματα είναι ευέλικτα, προσαρμοζόμενα να δημιουργούν μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα.

Ο σωστός και εργονομικός σχεδιασμός του σνακ- καφέ σε συνδυασμό με την μοναδική του ταυτότητα συνιστά το βασικότερο εργαλείο για τον καταστηματάρχη ώστε να προσελκύει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Η Innovo Constructions διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στην ανακαίνιση και κατασκευή σνακ – καφέ και βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία και μετά το πέρας των εργασιών για τυχόν ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Δείτε περισσότερα Εστίαση