Ανακαίνιση σνακ – καφέ στα Πετράλωνα 

  • Ανακαίνιση σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Ανακαίνιση κατασκευής σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Ανακαίνιση εξοπλισμού σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Ανακαίνιση διακόσμησης σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Μελέτη σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Σχεδιασμός σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Κατασκευή σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Εξοπλισμός σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions
  • Διακόσμηση σνακ – καφέ στα Πετράλωνα από την Constructions

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στα Πετράλωνα 

Η επένδυση στην ανακαίνιση και στην αναβάθμιση ενός καταστήματος σνακ – καφέ έχει αποδειχτεί ότι λειτουργεί ευεργετικά για τη λειτουργία της επιχείρησης. Ο χώρος αποκτάει την δική του ταυτότητα και το κοινό αποκτάει μια ευχάριστη εμπειρία που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη του.

Η μελέτη και η κατασκευή του καταστήματος στα Πετράλωνα ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions με συνέπεια και αποτελεσματικότητα πετυχαίνοντας την αισθητική ανανέωση του χώρου και τη βελτιωμένη λειτουργικότητά του σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Αρχικά η δημιουργική ομάδα κατέγραψε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχειρηματία και φιλτράροντάς τες μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία της έφτασε στην τελική πρόταση υλοποίησης.

Η οργανωμένη διάταξη του εξοπλισμού αποσκοπεί στην βέλτιστη εξυπηρέτηση και στην ελκυστική εικόνα του χώρου προς το καταναλωτικό κοινό. Οι εκτεταμένες μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών, ψύξης – θέρμανσης και αερισμού είχαν ως σκοπό την ορθή εφαρμογή νέων εγκαταστάσεων στον χώρο. Λόγω της χωρικής στενότητας του εργαστηρίου μελετήθηκε εκτενώς η βέλτιστη διάταξη του inox εξοπλισμού μέσα σε αυτόν ώστε να διευκολύνονται οι εργαζόμενοι στην καθημερινότητά τους.

Στο χώρο των τραπεζοκαθισμάτων, το ανοιχτόχρωμο ξύλο δημιουργεί «ζωντανές» αντιθέσεις με το μαύρο μέταλλο δίνοντας σοβαρότητα και επαγγελματισμό στην ατμόσφαιρα. Ο εξοπλισμός, ο πάγκος εξυπηρέτησης και τα τραπεζάκια σερβιρίσματος αποτελούν ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στο στυλ και στις διαστάσεις του χώρου. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός επιτρέπει την αρμονική συνύπαρξη όλων των στοιχείων υπηρετώντας το προκαθορισμένο ύφος του σνακ – καφέ.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του καταστήματος αποτελεί το μήλο, όπως προκύπτει από το όνομα της ιδιοκτήτριας και το λογότυπο της επιχείρησης. Η ταυτότητα της επιχείρησης αντανακλάται σε κάθε σημείο του. Η ανάδειξη όλων των μορφών της διακόσμησης και η δημιουργία της ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας γίνεται με την εφαρμογή της ιδανικής μελέτης φωτισμού.

O πρωτοποριακός και μοντέρνος σχεδιασμός αντικατοπτρίζει στο βέλτιστο τις φιλοδοξίες της επιχειρηματία. Η επιτυχημένη πορεία του σνακ – καφέ στα Πετράλωνα κρίνεται σε μεγάλο ποσοστό από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτηση και την ελκυστική διαμόρφωση της πρόσοψης και του εσωτερικού χώρου του καταστήματος.

Δείτε περισσότερα Εστίαση