Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Περιστέρι

  • Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός ψητοπωλείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση ψητοπωλείου στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και σχεδιασμός ψητοπωλείου στο Περιστέρι από την Constructions

Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Περιστέρι

Ο «Ξάδερφος»: η υψηλή ποιότητα φαγητού σε ένα ευχάριστο περιβάλλον

Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιχειρηματία είναι ο χώρος και ο εξοπλισμός του, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, προκειμένου να επιτυγχάνει αυξημένη προσέλκυση καταναλωτών. Το ευχάριστο περιβάλλον και η υψηλή ποιότητα των τροφίμων ενός ψητοπωλείου αποτελούν τον τρόπο αντιστάθμισης των αλλαγών στον κλάδο της εστίασης και την οικονομική κρίση.

Ο επιχειρηματίας στο Περιστέρι οραματιζόμενος έναν σύγχρονο χώρο απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την κατασκευή και ανακαίνιση του ψητοπωλείου του. Η δημιουργική ομάδα κατά την σύλληψη της ιδέας για τον σχεδιασμό του χώρου έδωσε έμφαση στον καθορισμό της ταυτότητας και στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην πρόσοψη.

Κατά την κατασκευή του ψητοπωλείου μεριμνήθηκε ιδιαιτέρως ο εξαερισμός και οι ηλεκτρο – μηχανολογικές εγκαταστάσεις στοχεύοντας σε άνετες συνθήκες για την πελατεία. Έτσι εξ αρχής έγινε καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης ώστε οι τροποποιήσεις ή οι κ νέου εγκαταστάσεις έγιναν στοχευμένα, κερδίζοντας ο ιδιοκτήτης χρόνο, υλικά και χρήματα. Η τήρηση του χρονοδιαγράμματος κατά την εξέλιξη των εργασιών επέτρεψε στον εργοδότη να είναι ήσυχος ότι όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η πρώτη επαφή του περαστικού με το ψητοπωλείο είναι μέσω της εξωτερικής του όψης. Τα καλαίσθητα, προσεγμένα, ανώτερης ποιότητας υλικά της επιγραφής, των κατασκευών αλλά και των τραπεζοκαθισμάτων δίνουν αξία στον χώρο και στις υπηρεσίες που προσφέρει. Ο μοναδικός του χαρακτήρας με τα βιομηχανικά στοιχεία λειτουργεί σα συνδετικός κρίκος μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος, ιδιωτικού και δημόσιου χώρου.

Ο περαστικός διαβαίνοντας την είσοδο εισέρχεται σε έναν εκσυγχρονισμένο χώρο όπου η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την μακρά διαμονή του σε αυτόν. H Innovo Constructions καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων των χώρων εστίασης, δημιούργησε έναν χώρους ελκυστικό και ευχάριστο δίνοντας αξία στην επένδυση του επιχειρηματία. Η ανακαίνιση του εστιατορίου – ψητοπωλείου αποτελεί μια εξατομικευμένη λύση όπου η παράδοση του έργου έγινε με το κλειδί στο χέρι.

Δείτε περισσότερα Εστίαση