Ανακαίνιση παιδότοπου – παιδικού club στο Κερατσίνι

  • Ανακαίνιση παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και κατασκευή παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Σχεδιασμός και κατασκευή παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Σχεδιασμός και ανακαίνιση παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions
  • Σχεδιασμός και κατασκευή παιδότοπου στο Κερατσίνι από την Constructions

Ανακαίνιση παιδότοπου – παιδικού club στο Κερατσίνι

Ένα club στα μέτρα και στις ανάγκες των παιδιών 

Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων. Το άτομο αποκτάει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, ενεργοποιείται ο αυθορμητισμός, ενισχύεται η επικοινωνία. Γιατί λοιπόν όλα αυτά τα θετικά στοιχεία να τα βιώνουν μόνο οι ενήλικες σε κέντρα διασκέδασης;

Ο επιχειρηματίας στο Κερατσίνι αναλογιζόμενος τα οφέλη του χορού για τα παιδιά προχώρησε στην κατασκευή του χώρου του ως ένα κέντρο χορού και διασκέδασης για τα νεαρά άτομα. Συνοδοιπόρος του σε αυτό το ταξίδι ήταν η Innovo Constructions, η οποία με την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση σε θέματα σχεδιασμού, εργονομίας και αισθητικής έθεσε τα θεμέλια για μια ελκυστική και προσοδοφόρα επιχείρηση.

Η δημιουργική ομάδα κατά την ανακαίνιση του παιδότοπου αρχικά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην διαρρύθμιση του χώρου ώστε να διευκολύνεται η χαλάρωση των συνοδών και των γονέων αλλά παράλληλα να λαμβάνουν χώρα ανεμπόδιστες οι δράσεις των παιδιών. Η θέση των τραπεζοκαθισμάτων, των μπαρ, της πίστας, του μπουφέ διευκολύνουν τη ροή της κίνησης των ατόμων ακόμα και όταν υπάρχει μεγάλος συνωστισμός, όπως στην περίπτωση κάποιου πάρτι.

Κατά την κατασκευή του παιδότοπου έγινε από την αρχή η ηλεκτρο-μηχανολογική εγκατάσταση για την βέλτιστη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων και των μηχανημάτων. Δόθηκαν οι αναγκαίες παροχές όπου απαιτούνταν και δημιουργήθηκε η υποδομή με αναμονές για την μελλοντική εγκατάσταση νέων μηχανημάτων στον εξοπλισμό.

Στην διακόσμηση και την ανάδειξη των μορφών, των συνθέσεων, των κατασκευών του παιδότοπου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο φωτισμός και οι χρωματικές αποδόσεις του. Η εφαρμογή της ολοκληρωμένης μελέτης επιτρέπει τη δημιουργία μιας οικείας αίσθησης, ενός φιλικού και ευπρόσδεκτου περιβάλλοντος, κερδίζοντας τους επισκέπτες σε άνεση και αισθητική.

Το πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο ύφος του παιδικού club στο Κερατσίνι «μιλάει» στις ψυχές των παιδιών, προκαλώντας ακόμα εντονότερη έκφραση συναισθημάτων για ξεφάντωμα. Ο χορός είναι ένα μέσω έκφρασης που δεν επιδέχεται όρια και περιορισμούς. Υπό την επίβλεψη των συνοδών και με ασφάλεια τα παιδιά συναναστρέφονται, εκτονώνονται και διασκεδάζουν!