Ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα

  • Ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Κατασκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Κατασκευή παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη και Κατασκευή παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Μελέτη και ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions
  • Σχεδιασμός και ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα από την Constructions

Ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα

Το ταξίδι στον κόσμο της μάθησης ξεκινάει από τον παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα 

Το κατάλληλο περιβάλλον εμπνέει και διευκολύνει τα παιδιά να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν. Ο ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα, συμμεριζόμενος την ανησυχία των γονέων για έναν εκσυγχρονισμένο και ασφαλή χώρο και θέλοντας να ευχαριστήσει όλες τις οικογένειες που τόσο χρόνια τον τίμησαν και τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την ανανέωση και αναβάθμιση της επιχείρησής του.

Απώτερος στόχος του επιχειρηματία αλλά και την κατασκευαστικής εταιρείας είναι να επιτυγχάνεται η μάθηση και η συνεργασία αβίαστα και αυθόρμητα μέσα από το παιχνίδι. Γι’ αυτό το ενθαρρυντικό και ασφαλές περιβάλλον ανανεώνεται προκειμένου να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους. Η νέα εικόνα δείχνει την μέριμνα του ιδιοκτήτη για τις ανάγκες των παιδιών και την ομαλή τους ένταξη στη σύγχρονη εποχή.

Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας με πίστη και δύναμη αλλά και με το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο πολυετές έργο του χώρου, δημιούργησε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών για να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται τα παιδιά χαρούμενα κάθε μέρα. Κατά την μελέτη για την κατασκευή του παιδικού σταθμού πρωταρχικό μέλημα αποτέλεσε η βέλτιστη διαρρύθμιση προκειμένου να οργανωθούν οι ειδικοί χώροι των θεματικών δράσεων. Έτσι αποφεύγεται η οχλαγωγία και ο συνωστισμός σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου.

Στη συνέχεια κάθε σημείο μελετήθηκε χωριστά ώστε αισθητικά και λειτουργικά να υπηρετεί τον σκοπό του. Ειδικές ανθεκτικές κατασκευές σχεδιασμένες με φαντασία και μεράκι έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα στις ανάγκες των παιδιών και τις απαιτήσεις των χώρων. Η ευελιξία τους επιτρέπει την διαμόρφωση των αιθουσών ανάλογα με τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα. Η μελέτη του φωτισμού αποτελεί το επιστέγασμα όλων καθώς επιτρέπει την οπτική άνεση και την ανάδειξη των μορφών.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο ελκυστικός και ονειρεμένος χώρος προσχολικής αγωγής βρίσκεται στη Γλυφάδα. Η ανακαίνιση του παιδότοπου δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο πρώτος σταθμός της ζωής του παιδιού να αποτελεί το ξεκίνημα για ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο χώρο της εκπαίδευσης, της εξερεύνησης και της φαντασίας.