Ανακαίνιση κρεοπωλείου στη Χασιά

 • Ανακαίνιση κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Ανακαίνιση και κατασκευή κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Ανακαίνιση και εξοπλισμός κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Ανακαίνιση και διακόσμηση κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Κατασκευή και διακόσμηση κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Κατασκευή και εξοπλισμός κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Κατασκευή κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Σχεδιασμός κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Μελέτη κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Μελέτη ανακαίνισης κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions
 • Μελέτη κατασκευής κρεοπωλείου στη Χασιά από την Constructions

Ανακαίνιση κρεοπωλείου στη Χασιά

Το εντυπωσιακό και πλήρως εκσυγχρονισμένο κρεοπωλείο στη Χασιά 

Όταν σκεφτόμαστε ένα κρεοπωλείο, συνήθως το μυαλό πάει στο εμπόρευμα και όχι στον χώρο πώλησης. Κι όμως, το κρεοπωλείο στη Χασιά κάνει την διαφορά! Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα, ο επιχειρηματίας επιλέγει να αναδείξει το εμπόρευμά του χάρη στη αισθητική και τον εκσυγχρονισμό του καταστήματός του.

Το κλειδί της επιτυχίας για την ολοκληρωμένη ανακαίνιση του κρεοπωλείου αποτέλεσε η συνεργασία με την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων. Στόχος του επιχειρηματία ήταν η διακόσμηση να ακολουθεί την ανακαίνιση με την ευρύτερη έννοια του όρου. Νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις συνδυάστηκαν με τις αυξημένες ανάγκες του κρεοπωλείου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Έτσι αρχικά εξασφαλίστηκε η βέλτιστη διαρρύθμιση και η εργονομική λειτουργικότητα του χώρου και έπειτα ακολούθησαν οι αισθητικές επεμβάσεις.

Η διακίνηση των κρεάτων γίνεται εμφανής και αποτελεί κεντρικό στοιχείο του νέου ύφους του καταστήματος. Ο κρεοπώλης, εννοώντας νοητά ότι τίποτα δεν έχει να κρύψει, επιτρέπει στον πελάτη να έρθει σε άμεση οπτική επαφή με τα προϊόντα προκείμενου να καταλήξει στις επιλογές που τον ικανοποιούν. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού καθιστώντας τους στο μέλλον μόνιμους πελάτες.

Η διακόσμηση του κρεοπωλείου κινείται σε γήινους τόνους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον φωτισμό. Η φωτεινή και καλαίσθητη επιγραφή λειτουργεί ως σήμα κατατεθέν για το καταναλωτικό κοινό. Ο περαστικός πλησιάζοντας στο κατάστημα εντυπωσιάζεται από την πρωτότυπη πρόσοψη και την μοναδική βιτρίνα – ψυγείο που βρίσκεται εξωτερικά του καταστήματος. Στον εσωτερικό χώρο πέτρα και ξύλο συνθέτουν ένα πιο παραδοσιακό σκηνικό ισορροπημένο αρμονικά με το εκσυγχρονισμένο σύνολο. Η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού κατά την κατασκευή του κρεοπωλείου βελτιώνουν την ροή της κίνησης και ενισχύουν την εμπορικότητα της επιχείρησης.

Η κατάλληλη επιλογή του εξοπλισμού, ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων, η λειτουργικότητα και η εμπορική αρχιτεκτονική βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το νέο ύφος της επιχείρησης. Οι καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή καλύπτονται πλήρως εισάγοντας δυναμικό το κρεοπωλείο στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.