Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας 

  • Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Μελέτη κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Σχεδιασμός κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Εξοπλισμός κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions
  • Διακόσμηση κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας από την Constructions

Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στην Ακαδημίας 

Ένα κοσμηματοπωλείο – «διαμάντι» στην καρδιά της Αθήνας

 

Πώς πρέπει να είναι διακοσμημένος ένας χώρος ώστε να μην κλέβει την χλιδή του εμπορεύματος που προβάλει; Πώς μπορεί να οργανωθεί ο εξοπλισμός ενός κοσμηματοπωλείου ώστε τα κοσμήματα να ομορφαίνουν και να αναδεικνύονται; Η Innovo Constructions εμπνεόμενη από την προσωπικότητα του επιχειρηματία στο κοσμηματοπωλείο στην Ακαδημίας, εφαρμόζει την δική της μοναδική λύση: η λιτή γραμμή σχεδίασης σε ασπρόμαυρο φόντο μαγνητίζει τα βλέμματα!

Βασικό στοιχείο που εμπορεύεται το κοσμηματοπωλείο «Vassilios» είναι το διαμάντι. Το διαμάντι από μόνο του εντυπωσιάζει και σαγηνεύει τις αισθήσεις, είτε προβάλλεται σε μια προθήκη είτε κοσμεί κάποια γυναίκα. Επομένως κατά την ανακαίνιση του κοσμηματοπωλείου επικράτησε ο μινιμαλισμός δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λειτουργικές ανάγκες και τον φωτισμό. Μελετώντας τις ανάγκες του κοσμηματοπώλη και τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων η δημιουργική ομάδα σχεδίασε και στην συνέχεια κατασκεύασε την εξατομικευμένη επίπλωση και εξοπλισμό. Βασικός γνώμονας ήταν η γρήγορη εύρεση των κοσμημάτων μέσω της κατηγοριοποίησης διατηρώντας παράλληλα την οργάνωση και την τάξη.

Το φως διαδραματίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στον σύγχρονο κοσμηματοπωλείο, αφού ο κατάλληλος σχεδιασμός του φωτισμού αποτελεί έναν αξιοσημείωτο παράγοντα ανάδειξης του χρυσού, του λευκόχρυσου και των πολύτιμων λίθων. Ο εμπορικός φωτισμός που εφαρμόστηκε κατά την κατασκευή του κοσμηματοπωλείου βοηθάει στην προσέλκυση των πελατών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξετάσουν το εμπόρευμα και προωθώντας τους στην ολοκλήρωση των αγορών τους. Η δημιουργία των ιδανικών συνθηκών εξασφαλίζουν την άνεση και ενισχύουν την επικοινωνία με τους πελάτες ώστε ο πωλητής να αντιλαμβάνεται πλήρως το ζητούμενο και να προτείνει τις ανάλογες με την κάθε περίσταση λύσεις.

Η ανακαίνιση του κοσμηματοπωλείου δίνει αξία στην επιχείρηση και στο εμπόρευμά του. Οι ανάγκες προβολής και οι απαιτήσεις φωτισμού καλύπτονται έχοντας ως βασικά εργαλεία σχεδιασμού και κατασκευής την εργονομία και την αισθητική με πρωτότυπες επεμβάσεις στον χώρο. Το κατάστημα είναι πλέον αναβαθμισμένο σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και εκσυγχρονισμένο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ικανοποίηση του κοινού.