Ανακαίνιση κέντρου αισθητικής στον Περισσό

  • Ανακαίνιση κέντρου αισθητικής στον Περισσό από την Constructions
  • Κατασκευή κέντρου αισθητικής στον Περισσό από την Constructions
  • Διακόσμηση κέντρου αισθητικής στον Περισσό από την Constructions
  • Σχεδιασμός κέντρου αισθητικής στον Περισσό από την Constructions
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης κέντρου αισθητικής στον Περισσό από την Constructions

Ανακαίνιση κέντρου αισθητικής στον Περισσό

Η περιποίηση γίνεται τέχνη στο κέντρο αισθητικής στον Περισσό 

Ένα κέντρο αισθητικής προσφέροντας υπηρεσίες ομορφιάς υπόσχεται συγχρόνως ψυχολογική υποστήριξη και θετική ενέργεια στην πελάτισσα. Παράλληλα η αισθητική του χώρου πρέπει να εκφράζει τον εργαζόμενο και οι λειτουργίες να τον διευκολύνουν για πιο αποδοτική και εμπνευσμένη εργασία. Πώς όμως μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά; Η εύρεση του κατάλληλου συνεργάτη που να διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις είναι το όπλο για την εκπόνηση μιας ουσιαστικής ανακαίνισης σεβόμενης τα χρόνια ζωής της επιχείρησης.

Η ριζική ανακαίνιση του χώρου αισθητικής στον Περισσό ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions με μεράκι και δημιουργικότητα. Η δημιουργία ελκυστικού, ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος πραγματοποιήθηκε με στυλ και υψηλή αισθητική.

Η λευκότητα που παραπέμπει στη καθαριότητα και τον επαγγελματισμό αποκτάει ζωντάνια με τις ποπ πινελιές του λαχανί εξοπλισμού. Η φιλοσοφία της επιχείρησης δίνει προτεραιότητα στην πελάτισσα και τις ανάγκες της. Για τον λόγο τα καθίσματα εργασίας είναι αναπαυτικά και τονίζονται με τις έντονες χρωματικές επιλογές. Με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις ο χώρος αποκτάει ένα ποπ ύφος που σαγηνεύει τις αισθήσεις.

Αποκορύφωση όλων αποτελεί ο φωτισμός, ο οποίος εφαρμόστηκε έπειτα από μια λεπτομερή μελέτη φωτισμού. Η οπτική άνεση επιτρέπει την πιστή απόδοση των χρωμάτων αποφεύγοντας τις παραπλανήσεις. Ο φωτισμός αναδεικνύει τις μορφές και τις συνθέσεις, δημιουργώντας παράλληλα τις ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Κατά την έναρξη των εργασιών, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων είναι ο βασικός κανόνας για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και της άρτιας ολοκλήρωσης του έργου. Υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά δειγματίζονται και προτείνονται στον επιχειρηματία προκειμένου να καταλήξει ο ίδιος στις επιλογές που τον ικανοποιούν. Η ορθή εφαρμογή της μελέτης του χώρου εγγυάται την συντονισμένη εργασία των συνεργείων και την αμεσότερη ολοκλήρωση των εργασιών.

Η νέα επιχείρηση είναι αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη για να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό. Η μοναδική περιποίηση ομορφιάς με πρωτότυπα σχέδια και αποχρώσεις μέσα στο φιλόξενο περιβάλλον κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.