Ανακαίνιση κατοικίας στον Πειραιά

  • Ανακαίνιση κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Κατασκευή κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Διακόσμηση κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού κατοικίας στον Πειραιά από την Constructions

Ανακαίνιση κατοικίας στον Πειραιά

Η ανακαίνιση της κατοικίας αναβάθμισε την καθημερινότητα της οικογένειας 

Η αναζήτηση της ιδανικής λύσης για την διαμόρφωση των ιδανικών συνθηκών διαμονής σε σχέση με την κατοικία του οδήγησε τον επενδυτή στην Innovo Constructions και στο έμπειρο προσωπικό της. Ο ειδικός κατά την επίσκεψή του στο ακίνητο παρατήρησε λεπτομέρειες και απαιτήσεις του χώρου που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονταν. Έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις των μελετητών με τους κατοίκους, η δημιουργική ομάδα εκπόνησε μια ολοκληρωμένη μελέτη δίνοντας συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές. Έτσι υπήρχε εγγύηση αποτελέσματος και έλεγχος του κόστους επένδυσης και του χρόνου αποπεράτωσης του έργου.

Αντικείμενο ανακαίνισης ήταν κυρίως ο ενιαίος χώρος του σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Ο παλιός εξοπλισμός του σπιτιού είχε υποστεί φθορές και με την πάροδο του χρόνου και της αλλαγής των καθημερινών συνηθειών, είχε καταστεί μη λειτουργικός. Η Innovo Constructions εκμεταλλευόμενη άριστα κάθε τετραγωνικό εκατοστό έδωσε την απαιτούμενη επάρκεια για όμορφες και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Η νέα διαρρύθμιση και η διάταξη των εργονομικά σχεδιασμένων επίπλων πλέον εξυπηρετούν άριστα τις καθημερινές συνήθειες των κατοίκων.

Οι εντοιχισμένες οικοσυσκευές και πολλαπλοί χώροι αποθήκευσης στην κουζίνα βοηθούν στην βέλτιστη οργάνωσή της ώστε να είναι πάντα καθαρή και τακτοποιημένη. Έτσι η οικογένεια μπορεί να απολαμβάνει τα γεύματά της άνετα στο τραπέζι, το οποίο λειτουργεί και ως διαχωριστικός πάγκος μεταξύ σαλονιού και κουζίνας. Ο χώρος του σαλονιού και της ανάπαυσης καταλαμβάνεται από τους ευρύχωρους και μοντέρνας γραμμής καναπέδες και το λιτό επίτοιχο σύνθετο σε ασπρόμαυρους τόνους.

Για πιο επίσημες εκδηλώσεις και γεύματα με περισσότερα άτομα προορίζεται η τραπεζαρία της κατοικίας. Οι περιμετρικοί τοίχοι της είναι υπενδεδυμένοι με πέτρα διαμορφώνοντας μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερο σημείο έμφασης αποτελεί ο κρεμαστός πολυέλαιος πάνω από το τραπέζι δίνοντας χαρακτήρα σε κάθε γεύμα.

Η άνεση και η κομψότητα είναι τα βασικά στοιχεία γύρω από τα οποία κινήθηκε η εσωτερική διακόσμηση.  Η νέα κατοικία εξυπηρετεί πλέον στο έπακρον τις λειτουργικές της ανάγκες και ακολουθεί την σύγχρονη αισθητική διακόσμησης. Η μεταμόρφωση του σπιτιού άλλαξε ριζικά την ζωή της οικογένειας.