Ανακαίνιση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 

  • Ανακαίνιση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Κατασκευή και διακόσμηση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Μελέτη κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Μελέτη διακόσμησης κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions
  • Μελέτη σχεδιασμού κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από την Constructions

Ανακαίνιση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 

Κατοικία σε σύγχρονο στυλ διακόσμησης 

Τι συνιστά μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού; Αρκεί η αντικατάσταση κάποιων επενδύσεων ή κάποιων επίπλων και το βάψιμο των τοίχων; Η έλλειψη εμπειρίας και τεχνικών γνώσεων εσωτερικής διακόσμησης του ιδιοκτήτη συνήθως δεν του επιτρέπει να δει την σφαιρική εικόνα του ακινήτου και να κάνει σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που επιλέγει αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά διάφορα τεχνικά θέματα που προκύπτουν στην πορεία. Η ιδανικότερη συνθήκη είναι η ανάθεση σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία ή εταιρεία να αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή της κατοικίας.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη έπειτα από εκτεταμένη αναζήτηση συνάντησε στην Innovo Constructions τον κατάλληλο συνεργάτη. Η επίλυση των λειτουργικών και αισθητικών αναγκών στοχεύει στην ανανέωση και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα σπίτι σε σύγχρονο στυλ διακόσμησης που λειτουργεί ως ένα ήσυχο και άνετο καταφύγιο.

Η ανακαίνιση της κατοικίας ξεκινάει από τους πιο πολυσύχναστους χώρους, το καθιστικό – τραπεζαρία – κουζίνα.  Σύμφωνα με το στυλ διακόσμησης προβάλλεται ο χώρος και όχι τα αντικείμενα. Έτσι δίνεται έμφαση στα χρώματα, στους χώρους και στα σχήματα για ένα απίστευτα κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα. Οι τζαμαρίες παίζουν δυναμικό ρόλο στην αντίληψη του χώρου και συμβάλλουν καθοριστικά στην διαμόρφωση της μελέτης φωτισμού, καθώς επιτρέπουν στο σπίτι να έχει άπλετο φυσικό φως. Συμπληρωματικά λειτουργούν μοναδικά κρεμαστά και επιτραπέζια φωτιστικά σύγχρονων σχεδιαστών. Η επίπλωση των χώρων γίνεται με επιλεγμένα κομμάτια γνωστών οίκων που συνδυάζονται και δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Οι ποπ κόκκινες πινελιές ανάμεσα στο ασπρόμαυρο φόντο δίνουν ζωντάνια και ύφος στην ατμόσφαιρα.

Για την ανάπαυση των ατόμων έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός του μεγάλου και άνετου υπνοδωματίου. Το μοτίβο του τοίχου και οι κρυφοί φωτισμοί ενδυναμώνουν την γαλήνια αίσθηση του χώρου. Η χρήση του ανοιχτόχρωμου ξύλου χαρίζει ζεστασιά και οικειότητα. Παράλληλα τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο παραδίδουν σε χρήση ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο.

Αυτό το πάντρεμα χρωμάτων και υλικών καταλήγει στη διαμόρφωση ενός οργανωμένου συνόλου υψηλής αισθητικής. Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, οι καθαρές γραμμές και οι υφές συμβάλλουν στον καθορισμό του σύγχρονου στυλ διακόσμησης της κατοικίας.