Ανακαίνιση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους

  • Ανακαίνιση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Κατασκευή καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Διακόσμηση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Μελέτη καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Σχεδιασμός καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Σχεδιασμός και ανακαίνιση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους από την Constructions

Ανακαίνιση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους

Το «ζεστό» κατάστημα παπουτσιών στους Αμπελόκηπους κερδίζει το ενδιαφέρον 

Το κατάστημα παπουτσιών στους Αμπελόκηπους αποτελεί έναν χώρο σύγχρονο που φιλοξενεί παπούτσια για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η άνεση καθώς πρόκειται για εμπόρευμα με ανατομία.

Η συνεργασία του επιχειρηματία με την Innovo Constructions για την μελέτη και κατασκευή του καταστήματος παπουτσιών του αποτέλεσε εγγύηση για την αρτιότητα του χώρου. Το στυλ και η ελκυστικότητα δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον που βοηθάει στην προώθηση του μέγιστου αριθμού των πωλήσεων. Η κατάλληλη λειτουργικότητα, ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων και η διασφάλιση της σωστής κυκλοφορίας  – ροής των πελατών αλλά και των εργαζομένων εξασφαλίζει την άμεση και αποδοτική εξυπηρέτηση και την ευημερία του καταστήματος.

Για να αντιληφθεί όμως ο περαστικός τις άριστες συνθήκες και να δοκιμάσει το εμπόρευμα πρέπει καταρχήν να εισέλθει στον χώρο. Κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η βιτρίνα και η εξωτερική όψη της επιχείρησης. Η ταυτότητα και η υψηλή ποιότητα του εμπορεύματος αντανακλώνται στο καλοστημένο σκηνικό της τζαμαρίας προετοιμάζοντας νοητά τον διερχόμενο για το τι θα συναντήσει στον εσωτερικό χώρο. Η γρήγορη θετική εντύπωση και η ζεστή ατμόσφαιρα που αποπνέει η χρήση του ξύλου, κεντρίζει το ενδιαφέρον του ατόμου και το προσκαλεί να διαβεί την πόρτα. Η αισθητική ισορροπία της πρόσοψης με το εσωτερικό του καταστήματος κερδίζει την προσοχή και την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Ο φωτισμός και η βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αποδίδει στο κατάστημα παπουτσιών το ύφος που του αξίζει εστιάζοντας την προσοχή του πελάτη στο εμπόρευμα. Ο ομοιόμορφος γενικός φωτισμός εξασφαλίζει την οπτική άνεση, ο τοπικός φωτισμός προβάλει τα παπούτσια σε πρώτο πλάνο και ο ατμοσφαιρικός ως χαμηλός, ζεστός και απαλός φωτισμός διαμορφώνει την ατμόσφαιρα.

Η ανακαίνιση του καταστήματος παπουτσιών στους Αμπελόκηπους εξασφάλισε την οπτική επικοινωνία με τον πελάτη. Η Innovo Constructions κάνοντας το όραμα του επιχειρηματία πραγματικότητα δημιούργησε έναν μοντέρνο και ζεστό χώρο όπου η άνεση και η μόδα επί ποδός είναι πλέον γεγονός!